Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til New Orleans

New Orleans rimer på to ting: jazz og Mardi Gras. Men byen er så meget mere end det. Hvis I er interesserede i lækker (og stærk) cajunmad, historie eller musik – eller bare er lidt romantiske anlagt - vil I elske et besøg i New Orleans. Gå en tur ad legendariske Bourbon Street, hør nogle af verdens bedste musikere spille livejazz på spillestedet Fritzel’s og oplev det kreolske køkken. Gør jer selv den tjeneste at tilbringe et par nætter i New Orleans inden afsejling. Det er en perle af en by.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Garden District

Nogle af de smukkeste huse i New Orleans ligger i kvarteret Garden District. I kan tage med sporvognen derhen og gå en tur under de mange egetræer og se på de statelige palæer.

Oprindelig var kvarteret hjemsted for nyrige fra Nordstaterne, som fransk-kreolerne i French Quarter skyede som pesten. I dag er det fx skuespillere som Sandra Bullock og John Goodman, der har slået sig ned her.
Jackson Square

Jackson Square

Pladsen Jackson Square (mellem gaderne Decatur, Chartres, St. Peter og St. Ann) er New Orleans’ hjerte ved Mississippi. Jackson Square summer af spåkoner, håndlæsere, taroteksperter, sandsigersker, hestevogne, akrobater, tryllekunstnere og gademusikanter.

Midt på pladsen står en statue af Andrew Jackson, USA’s 7. præsident, på sin hest. Den Jackson-ledede hær slog den britiske invasionsstyrke i 1815 i slaget ved New Orleans, hvilket har gjort ham fortjent til en rytterstatue på pladsen.
French Quarter

French Quarter

Gå en tur gennem gaderne i French Quarter og få en fornemmelse af stemningen i jazzens hjemby, hvor musikken strømmer ud fra alle barer og spillesteder, og hvor duften af kreolsk mad får munden til at løbe i vand. Dette er det rigtige New Orleans med legendariske gadenavne som Royal, Frenchman og Bourbon Street.

Havn

Havn
Lige bag New Orleans Convention Center ved Mississippifloden ligger byens to krydstogtterminaler, Erato Street og Julia Street. Det er midt i downtown-området, og her er let adgang fra hoteller og seværdigheder.

Klima

Klimaet i New Orleans er subtropisk. Her er korte, generelt milde vintre og varme, fugtige somre. Sommermånederne er de vådeste, mens oktober er den tørreste måned.
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.