Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New Orleans

Læs mere om rejser til New Orleans

Vis kort

Svedig jazz natten lang

Lisbet Pors

New Orleans rimer bare på jazzmusik. Og på Fritzel's European Jazz Pub i French Quarter får du hele pakken - svedig jazz og kolde drinks. Det hele bliver serveret i et tæt lokale, hvor viften er på hårdt arbejde for at sænke temperaturen bare en smule.

Fritzel's er en af de få tilbageværende autentiske jazzklubber i New Orleans. Og så ligger den perfekt som en lysende stjerne på New Orleans' mælkevej, Bourbon Street.

Mellem neonoplyste barer med brølende pop- og rockmusik sniger I jer indenfor i det smalle lokale. På væggene hænger plakater fra alverdens jazzfestivaler. Musikerne er nogle af verdens absolut bedste, og af og til kan I være heldige, at de allerstørste stjerner mødes bare for at jamme og hænge ud med hinanden.

Tip i tippet

Kom i god tid, hvis I vil ha' en siddeplads. Musikken starter som regel kl. 21. Det er gratis at komme ind, men køb en drink. Musikerne er ulønnede og lever af drikkepengene, så giv 10-15 USD, når hatten går rundt.

Periode

Året rundt.

Adresse

733 Bourbon Street, New Orleans, 70117 Louisiana.

http://www.fritzelsjazz.net/live/

Hoteller i nærheden

Maison Dupuy Hotel, Ambassador Hotel, Hilton New Orleans Riverside

Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.