Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New Orleans

Læs mere om rejser til New Orleans

Vinsmagning hos en af USA'S største country sanger Kix Brooks
Rejsetips indsendt af:
Michael Bo Munck
Virum
6. juni 2015

Vinsmagning hos en af USA'S største country sanger Kix Brooks

Kix Brooks og Ronnie Dunn hører til toppen af Country musik i USA. i 2007 købte Kix denne ejendom og begyndte, at dyrke vin selv.
stedet er super flot og man kan tage en madkurv med. Og sidder ude ved markerne og spise sin mad. Man kan også få en vinsmagning dog skal man kunne fremvise Pas efter deres lovgivning. Værd at gå efter er deres gode hvidvin og rose vin. Rød vinen var ikke efter min smag. Som ligger mest til det sydfranske
der er åben mandag til torsdag 11-20
fredag til lørdag 11-19
søndag 12 til 18
adresse
6211 Patton Road Arrington TN 37014
se mere på.
ARRINGTONWINEYARDS.COM
New Orleans Dokky Chase ved Køkkenchef Leah Chase

New Orleans Dokky Chase ved Køkkenchef Leah Chase

her er der tale om en af de mest kendte Resturanter i New Orleans og ikke mindst i Syden. når vi taler om Soulfood. Mange af USA præsidenter har besøgt denne returant. Man kan ikke bestille bord og der er kun åben tirsdag til fredag fra 11 til 15 kom i god tid. For lokale står i lnag kø for at komme ind. Man kan få Buffe til 13-14 dollars. eller a la carte som vi tog og købte hendes berømte kogebog med hjem.
det er en oplevelse jeg ikke ville have været foruden.
se mere på
http://www.dookychaserestaurant.com/
http://www.pralineconnection.com/
http://www.pralineconnection.com/

New Orleans der hvor de lokale gå hen.

The Praline Connection er en super resturant i New Orleans. hvor de lokale kommer og hvor de laver god solid sydstat mad. især deres Ribs er kanon gode. og Babarcue sovsen er god. Prøv det er mega god godt gå videre op af French Street hvor der er bedst musik i New Orleans. det ser du da alle musikerne samles i den gades spillesteder.
se mere på
http://www.pralineconnection.com/
www.pearlrivberecotours.com
www.pearlrivberecotours.com

New Orleans Sump tur nok vores tur bedste oplevelse.

man kan komme ud med mange på de så kaldte sumpture. Men der er forskel på dem. Og ud fra det vi hørte og det vi selv oplevede er
Pearl River Eco-Tours
vi bestilte den dyreste tur. Og det kan vi kun anbefale vi gav 85 dollars pr. person og havde det kostet 120 dollars. Så havde de fået det. Så godt var det. Vores skipper på vores båd hvor vi kun var 4 personer tog os væk fra alle de andre både. Og hokus pokus så var vi helt alene i sumpen. Og klar til at opleve den med vores skipper vi så Aligator og vaskebjørne samt slanger. og en masse andet. Vi lærte hvor ordet Hestehår kommer fra. jeg vil ikke skrive for meget. For det vil ødelægge det for jer. Men prøv det. Vi betsilte via hotel de kom og hentede os og kørte os tilbage. Det var med i prisen.
se mere her. www.pearlrivberecotours.com
http://www.nola.com/#/0
http://www.nola.com/#/0

Newe Orleans køb billigt spar TAX

Alle turister får 66 % af det betale Tax tilbage dog skal man huske at have sit pas med. og spørge efter en Tax retur sedl.
på New Orleans hjemmeside kan man printe kuponer ud så man kan spare en masse penge i New Orleans.
hent Nola Aps. der står alt om New Orleans
OakAlleyPlantation.org
OakAlleyPlantation.org

Louisiana USA Oak Alley Plantation

Man kan ikke være det område uden at besøge Oak Alley Plantation som har været med i utal af film. det er hele køre turen værd. Skulle jeg forslå noget. Vil jeg måske næste gang prøve at bo på denne plantage som man kan. vi havde en super dag og her giver de rabat til alle med triple a altså AAA kort. på plantagen kan man købe en slaverom som bliver lavet efter gamle opskrift og kun 1,5 km. væd fra plantagen. se mere på.
OakAlleyPlantation.org
på jeres vej tilbage ligger der en resturant som hedder Vacherie i byen Vacherie. kendt for lokal soul food.
www.thehermitage.com
www.thehermitage.com

Andrew Jackson Hermitage Nashville

Home of the people's President denne plantage eller hjme hvis du vil. Skal man bare besøge hvis man er i Nashville det er ganske enkelt et must. Brug næsten en hel dag i denne pragtfulde plantage og have. som er uden sidestykke. Alt er orginalt derfor må man ikke tage foto alle steder. men der er mange der hjælpe en med at fortælle om dette. Grav stedet er utrolig flot og afslører en hemlighed om de første mange Præsidenter. Som jeg ikke vil afslører her. det skal man selv finde ud af. Kort og godt tag afsted.
se mere på www.thehermitage.com
4580 Rachel's Lane
Nashville Tn 37076
http://www.opry.com/
http://www.opry.com/

Old Opry

er man i Nashville skal man besøge Old Opry køb billetter på deres hjemmeside inden i tager afsted. I får en oplevelse for livet. Vi oplevede at man fejre de amerikanske soldater. og alle sanger kom ud og sagde hej og tog foto med dem. Og gav dem hånden. alle stod med flag osv. Vi havde en kanon aften. Snyd ikke er selv for sådan en aften. Lige ved siden af Old opry ligger der en mega shopping center som har alle de dyre butikker i sig. Og mindre dyre. Men betsemt bøsg værd.
Memphis Bedste Ribs jeg har fået i mit liv.

Memphis Bedste Ribs jeg har fået i mit liv.

Lige ved siden af Graceland Hotel ligger der en resturant i hjørnet. de laver bedste Ribs jeg har fået. Og hvrodan finder man ud om de er frisklavet. Jo man taler med Parkerings vagten for de kan sidde og se om natten og der er blever rødet eller ej. det er ganske enkelt MUMS.
man skal også tjekke ud om hvornår der er wm i Barbecue se mere på
http://www.memphisinmay.org/world-championship-barbecue-cooking-contest
i Mephis ligger der også en Jerry Lee Lewis bar som spiller kanon rock og der er sort af mennesker grundet det gode band der spiller der.
og husk på spørg inden du køber støvler om de er lavet i USA da de fleste er lavet i kina og kan købes billigt på nettet.
Rødfisk som bliver renset af bådsmand
Rødfisk som bliver renset af bådsmand

Pensacola Beach et skjult Paradis i USA

kære kære venner her er stedet du kommer tilbage til vi boede på Hampton Inn som var et kanon godt hotel. Super service god morgen mad gratis kaffe/te/cacao hele tiden. Sørg for at få et værelse på 2 sal og op. og hav udsigt det er super godt. Og når du nu har besøgt Kix Brooks vingård. Har du jo købt nogle flasker rose vin som du lægger på køl i det køleskab der er på værelset. Og så kan i nyde sol nedgangen fra altanen med et glas dejligt koldt rosevin. Det er top Dollar. Jeg er lystfisker og fandt ud hjemmefra hvem jeg skulle ud med. Og ikke mindst hvem er billigst. Da prisen svinger med 300 dollars. jeg tog ud med http://entertainercharter.com/
for at fange rødfisk med mere. det koster 150 dollars for en tur. og det er billigt. God stor båd søde folk der hjælpe alle med at få fisk ned i kurv. når du kommer i land ja så renser de fisken for dig. Service du sjældent ser. Hvad skal du have med ud når du fisker i Golfen. Jo lang tshirt for solen brænder hat. meget at drikke madpakke og godt humør. både sejler ud hver mandag og fredag fra 7 til 15.
Og hvad gør man så når man fanger fisk som jeg gjorde. Jo man tager sine renset fisk med hjem i køleskabet. Tager dem ud om aften og går til højre for hotel på noger der hedder Paradis Inn bar and grill. der tager de 13 dollars for at lave og servere dine fisk med tilbehør. en af de lokale øl går rigtigt godt til rødfisk. Vi kommer tilbage det er sikkert og hvis.
lidt om Pensacola Beach som er ejet af militæret og de har besluttet, at der ikke må bygges mere. og skal man handle ind i supermarkedet ja så skal du væk fra Øen. men det er det værd tro mig. Takke Mette fra FDM Travel for dette gode tip.
grillet frisk fanget rødfisk
grillet frisk fanget rødfisk

Paradis Inn Bar and Grill

Stedet hvor du kan få lavet de fisk du selv har fanget. der er musik om aften og du sidder helt nede ved vandet. super hyggeligt PRØV DET
se mere om byen her.
http://www.visitflorida.com/en-us/cities/pensacola-beach.html
Godt at vide når du kører selv i USA

Godt at vide når du kører selv i USA

når du henter den bil du har lejet vær så ops. på de prøver at prakke dig meget på. Som du har betalt for via FDM. sig derfor nej til alt. og fyld bilen op selv inden du afleverer den og tjek om du skulle have glemt noget.
Når du har fået bilen og kører afsted så husk STOP betyder HOLD STILLE og kig.
på mange tankstationer kan du købe billigt vand. 40 stk. for 5 dollars der gør vi og sætte dem i bilen. så har vi altid vand også til at tage med op på hotel værelset.
på alle Tankstationer skal du først betale inden du kan få benzin. Husk nogle steder kører de det på dit kredit kort. Men mange steder gør de ikke. Husk derfor, at få kvitteringen. Som du så går ind med og får de penge retur du skal have.
husk GPS vi har købt kort til USA til Garmin fungere perfekt. Og værd ikke bange for at sige nu kører vi lige ind i denne by på vores vej og ser. Vi kan jo altid køre ud af den igen. Vi har oplevet meget på vores ture til USA og vi er lige kommet hjem. Og er gået igang med, at spare op til den næste tur som nok bliver længere end 16 dage.

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New Orleans

Hoteller i New Orleans
i New Orleans
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/korfu/miami-sea-view.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.