FDM travel anbefaler også

Læs mere om

New York: For fulde sejl mens solen går ned

Sejltur med Clipper City

Få en vidunderlig start på jeres aften i New York med en to-timers sejltur i solnedgangen. Ombord på den charmerende skonnert Clipper City vil I få en storslået udsigt til verdens mest berømte skyline og Frihedsgudinden, imens solen forsvinder ned i horisonten. Læn jer tilbage og nyd det smukke panorama med en drink i hånden og vinden i håret.
Fra 49 USD

pr. person for 2 timers sejltur med Clipper City.

New York er et magisk sted. Ikke mindst når den ikoniske skyline ligger badet i rødgyldne nuancer og solen spejler sine sidste stråler i glasfacaderne. Frihedsgudindens markante silhuet får en højtidelighed over sig, når solen forsvinder bag hende og svøber hende i en lilla nattehimmel. I kan betragte den forførende by, der lysglimt for lysglimt vågner op til natten, imens I nyder en drik i baren ombord på den charmerende skonnert Clipper City.

Ønsker I den fulde maritime oplevelse, kan I hjælpe med at sætte sejlene, når I begiver jer afsted mod solnedgangen. Denne to timer lange Twilight Sail er en perfekt begyndelse på en dejlig aften i New York.

Start nu! Det er let at bestille For fulde sejl mens solen går ned


Sejltur med Clipper City
Fra 49 USD

Prisen er pr. person for 2 timers sejltur med Clipper City.

Rejseperiode:
1.april - midt oktober 2017

Afgange: Daglig

Varighed: 2 timer

Pris pr. person fra:
Voksen: 49 USD
Barn 1-12 år: 24 USD

Se alle udflugter i USA

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/koer-selv-tips/cykloner-der-foerte-til-eventyr-i-australien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.