Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Rejsetips af samme forfatter

 • St. Pauls kirke i New York

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 14 personer)
  17.07.12: Tina
  Hvis du har besøgt 9/11 Memorial – eller er på andet ærinde i Lower Manhattan omkring Ground Zero, Wall Street eller City Hall - vil jeg anbefale at du efterfølgende besøger St. Pauls kirken.
  Se hele rejsetippet
 • 9/11 Memorial i New York

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 12 personer)
  17.07.12: Tina
  Jeg tror at der er mange mennesker, der har det lidt som jeg med 9/11 Memorial - Det er sådan lidt mærkeligt, ubehageligt og måske er det nok fordi det stadig liiidt for tæt på… men det vil det nok være for mange af os rigtig længe endnu.
  Se hele rejsetippet
 • Vinlandet - og skønne Stellenbosch

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 8 personer)
  10.07.12: Tina
  Sydafrika er et af mine absolutte favorit rejseland, da det i mine øjne har… ganske simpelt – ALT!
  Se hele rejsetippet
 Big Apple Greeters - gratis og godt! :)
FDM travel - Community Manager
Tina Telefon: 70 11 60 11

Big Apple Greeters - gratis og godt! :)

Det er en enestående og super mulighed for at se og opleve NYC sammen med en New Yorker – GRATIS!

Uanset om man er førstegangsbesøgende i NYC eller har været så heldig at besøge byen flere gange, så er Big Apple Greeters en anbefaling værd.
BAG er en organisation, der består af mere end 300 frivillige New Yorkere, der alle tilbyder at dele gratis ud af deres viden om, passion og kærlighed til NYC for os besøgende.
 
Udsigt til FN bygningen og Manhattans skyline fra Queens
Udsigt til FN bygningen og Manhattans skyline fra Queens

Sådan fungerer det!

Man udfylder inden afrejse en formular på nettet, hvor man skriver hvornår man er i byen, hvor længe, hvor man bor, hvornår man helst vil have den guidede tur og om man har specielle præferencer til hvilke områder og seværdigheder man gerne vil se og besøge.

Særligt hvis du er der i sommermdr., er det en god tid at udfylde formularen og ”ansøge” i god tid, da der naturligt nok er rift om dette super tilbud.

Jeg synes personligt at man bør lægge sin tur med Big Apple Greeters så hurtigt som muligt efter ankomst, da man på denne måde får udnyttet sin guides gode råd, fif og anbefalinger.

Det ikoniske Pepsi skilt i Queens
Det ikoniske Pepsi skilt i Queens

Vores Guide - Dan Abatelli

Vi var så heldige at få opfyldt vores ønsker, og fik tildelt en guide, Dan Abatelli, som vi i perioden om til vores ankomst i NYC, mailede lidt frem og tilbage med.

Vi fandt sammen frem til at vi ville starte med en kort introduktion til det område vi boede i (Chelsea), for derefter at tage til Queens og Brooklyn.

Dette gjorde vi, da disse områder nok ellers ikke lige være det første vi valgte, og vi synes at muligheden for at se noget andet end de mere gængse og traditionelle seværdigheder var enestående. Det har vi på ingen måde fortrudt og vi fik både nogle andre billeder og vinkler på Manhattan – både i bogstaveligste forstand og overført betydning.

Dan Abatelli var en fabelagtig guide, og da man jo altid kan prøve at ønske en specifik guide, får han min varmeste anbefaling. Dan er pensioneret skolelærer, så udover at have boet i New York hele sit liv og med stor passion og indlevelse kunne fortælle om byen og dens historie, krydrede han det hele med sin enorme viden om landets historie, samfundsstrukturen, kultur, dagligdags oplevelser og også personlige erfaringer og historier.

Jeg er ret videnbegærlig og nysgerrig af natur, og jeg tror faktisk at det er en fordel. Dan var i hvert fald glad for alle de mange spørgsmål og den interesse vi udviste for hans by, og hans entusiasme blev blot forstærket af alle vores mange spørgsmål.

Vi havde en fuldstændig forrygende dag sammen, og brugte resten af ferien rigtig mange af Dans anbefalinger, og fik både oplevelser som vi ellers ikke ville gjort, og det gjorde mange ting hurtigere, lettere og mere overskueligt for os.

Vi sluttede vores dag sammen af med at gå fra Brooklyn til Manhattan via Brooklyn Bridge, og var fuldstændig høje over denne fantastiske dag i selskab med vores helt egen Big Apple Greeter.

Det er som sagt GRATIS, men man kan efterfølgende gå ind på deres hjemmeside og donere til selve organisationen, så andre besøgende også i fremtiden får muligheden for gøre brug af dette. – og det kan jeg så også anbefale at gøre! :)

http://www.bigapplegreeter.org/

Frokosten spiste vi her i Brooklyn
Frokosten spiste vi her i Brooklyn

Brooklyn Bridges historie fik vi i detaljer
Brooklyn Bridges historie fik vi i detaljer

Fra den imponerende Brooklyn Bridge
Fra den imponerende Brooklyn Bridge

Tilbage på Manhattan, ved Pier 17 med Brooklyn Bridge i baggrunden
Tilbage på Manhattan, ved Pier 17 med Brooklyn Bridge i baggrunden

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Tina s profilside

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tjekkiet/prag/sejltur-i-prag.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.