Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Rejsetips af samme forfatter

Amerikansk fodbold i New York
FDM travel rejsespecialist
Niels Kjærsgaard Telefon: 70 28 13 04

Amerikansk fodbold i New York

Glem alt hvad du ved om fodboldkampe. Indbegrebet af Amerikansk kultur er nemlig at finde på de amerikanske football stadions, som det nybyggede New Meadowland Stadium, der ligger lidt uden for New Yorks centrum.
Amerikansk fodbold i New York

Når byens lokale hold, New York Giants og New York Jets, går på banen, begiver New Yorkerne sig i hobetal til stadionet udstyret med BBQs, klapstole og køletasker flere timer før kampstart. Fodboldkampene er intet mindre end heldagsevents, hvor folk i alle aldre kommer for at hygge sig, slappe af og ikke mindst for at dyrke de Amerikanske traditioner.
Kampene tiltrækker folk i alle aldre og er præget af glæde og hyggelig stemning. Ud over de karakteristiske cheerleaders og udklædte hold-maskotter, er der ofte også underholdning i pauserne, fx i form af live musik. Stadionet har kostet milliarder at opføre og rummer mere end 82.000 pladser, så alene det at være til stede er en kæmpe stor oplevelse, uanset om du er fodboldinteresseret eller ej.

Jeg anbefaler, at du bestiller dine billetter til en kamp hjemmefra, da du ellers kan risikere at der bliver udsolgt. Billetpriserne varierer meget afhængig af hvor gode pladser du ønsker. Typisk vil de dog koste dig 400-500 kr. og dertil kommer et gebyr, når du bestiller over nettet. Begivenheden betragtes som én af de største for Amerikanerne – og det vil den utvivlsomt også blive for dig. Vær opmærksom på, at sæsonen løber fra september til januar.Go’ kamp!

Mange hilsner
Rejsespecialist
Niels Kjærsgaard.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Niels Kjærsgaards profilside

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/biludlejning-paa-mallorca-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.