Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Rejsetips af samme forfatter

 • St. Pauls kirke i New York

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 14 personer)
  17.07.12: Tina
  Hvis du har besøgt 9/11 Memorial – eller er på andet ærinde i Lower Manhattan omkring Ground Zero, Wall Street eller City Hall - vil jeg anbefale at du efterfølgende besøger St. Pauls kirken.
  Se hele rejsetippet
 • 9/11 Memorial i New York

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 12 personer)
  17.07.12: Tina
  Jeg tror at der er mange mennesker, der har det lidt som jeg med 9/11 Memorial - Det er sådan lidt mærkeligt, ubehageligt og måske er det nok fordi det stadig liiidt for tæt på… men det vil det nok være for mange af os rigtig længe endnu.
  Se hele rejsetippet
 • Vinlandet - og skønne Stellenbosch

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 8 personer)
  10.07.12: Tina
  Sydafrika er et af mine absolutte favorit rejseland, da det i mine øjne har… ganske simpelt – ALT!
  Se hele rejsetippet
AnneMad i New York på DR2.dk
FDM travel - Community Manager
Tina Telefon: 70 11 60 11

AnneMad i New York på DR2.dk

Hvis du planlægger en tur til NYC, og er ligeså glad for mad som undertegnede, så kan jeg anbefale dig at bruge lidt tid – mageligt i din sofa – på at se DR2 serie, hvor Anne Hjernøe er i New York.
New York er et madmekka, og det formår Anne Hjernøe i hendes program serie ”AnneMad i New York” at give et godt og appetitvækkende indblik i. DR2 siger selv om programserien at det er ”en guidet rundtur rundt til nogle af Annes yndlings restauranter og butikker, hvor man får et indblik i den amerikanske madkultur og møder nogle af folkene bag.”

Der er 8 episoder, som hver giver et indblik i nogle af New Yorks mange madmuligheder og herlige udbud af skøn mad. Hver episode af ”AnneMad i New York” varer ca. 30 minutter og man kan vist ikke undgå at blive både lækkersulten og rejselysten.
Grand Central Station
Grand Central Station

Grand Central Station

Anne besøger i én af episoderne Grand Central Station, som udover at være New Yorks smukke, imponerende og travle hovedbanegård, også har en masse super lækre restauranter og delikatesser. Her besøger hun Oyster Bar, som har specialiseret sig i Østers – mums!

http://www.oysterbarny.com/
Magnolia Bakery - og mig med min cupcake :)
Magnolia Bakery - og mig med min cupcake :)

Magnolia Bakery

I en anden episode besøger hun Magnolia Bakery, som blev berømt, berygtet, udødeliggjort og legandarisk i en 20 sekunders(!) scene, fra Sex & The City, hvor Miranda og Miranda spiser Cupcakes fra Magnolia Bakery.

Den første butik åbnede i 1996 på Bleeker Street i Greenwich Village, og blandt andet på grund af seriens popularitet er der nu ikke mindre end 8 Magnolia Bakery i New York.

I Magnolia Bakery lærer hun at lave Apple Pie, og efter at have fået blod på tanden med kagebageriet, shopper hun i den velassorterede kageudstyrsbutik, NY CAKE og forsøger at lave PopCakes.

Jeg er selv ivrig kagebager, og har lagt vejen forbi den herlige butik, hvor der er en del at spare på både udstyr, kagepynt og tilbehør i forhold til herhjemme.

http://www.magnoliabakery.com/home.php

http://www.nycake.com/
Mit eget forsøg med PopCakes
Mit eget forsøg med PopCakes

Sliders, Soulfood og Urban Gardening

Hun besøger også populære ”foodtrucks” og skønne, imponerende og inspirerende delikatessebutikker, lærer at lave cocktails, holder picnic i Central Park, forsøger sig med en af de nyeste burger-trends, som hedder ”Sliders” og er meget små burgere – i direkte kontrast til at alt er større i USA ;).

Hun laver soulfood på Sylvia´s i Harlem, besøger en ”locavore”, som er en person der går meget op i at fødevarerne er dyrket og produceret så lokalt som muligt, og udforsker også en have, der ligger højt hævet på et tag i byen – Trenden og tendensen med ”Urban Gardening” er også udbredt i The Big Apple.

Varierede, inspirerende og interessante steder og besøg

Varierede, inspirerende og interessante steder og besøg

Undervejs i programmerne besøger Anne både mange af de forskellige bydele på Manhattan, China Town, Midtown, Central Park, Harlem, men også Queens, og ikke mindst Long Island.

Under hver udsendelse er der link til de steder som Anne Hjernøe besøger, og naturligvis opskrifter på det mad hun tilbereder i hver enkelt episode.

Jeg havde faktisk lagt dem på min ipad, som jeg havde med da jeg sidst var i New York, og så et par episoder i flyet på vejen over, og vist også en enkelt episode da jeg var derovre – inden jeg faldt udmattet og mæt i søvn ;)

Jeg kan virkelig varmt anbefale denne program-serie – også selvom du ikke lige har planlagt en tur til New York, så får du sikkert lyst til det.

http://www.dr.dk/DR2/Annemad/Udsendelser/udsendelses_oversigt.htm#/26049
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Tina s profilside

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/indien/ferie-og-nytaarsaften-i-goa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.