Billedet er fra New York

Fakta

 • Elevator
  Elevator
 • Room service
  Room service
 • Parkering
  Parkering
 • Business Center
 • Døgnåben reception
 • Ikke ryger værelser
  Ikke ryger værelser

Læs mere om

Astor on the Park

Enkelt mellemklasse hotel lige ved Central Park på Upper Manhattan
Astor on the Park ligger lige ved Central Park på Upper West Side Manhattan. Det er et ældre, lidt slidt men meget populært hotel, især på grund af sin beliggenhed tæt på New Yorks grønne åndehul. Her bor du billigt og rimeligt centralt, i et mere afslappet og grønt kvarter på Manhattan.

I Central Park kan du slappe af, mens du oplever New Yorks indbyggere stresse af og lade op til det hektiske storbyliv med et hav af forskellige aktiviteter. Det er aldrig svært at komme rundt i New York med Subway eller til fods. Fra Astor on The Park har du mange spændende museer inden for gåafstand, fx Museum of Natural History og lidt længere væk, Carnegie Hall, Rockefeller Center, Times Square og Fifth Avenue.

Værelserne på hotellet er af varierende størrelse. En del værelser er af ældre dato og noget slidte. Din morgenmad skal du ud at finde i en af de mange typiske diners eller små caféer som er rundt om hotellet da der ikke er restaurant eller bar på hotellet.

TIP: Hop-af-hop-på busserne har linjer der dækker hele Manhattan og Brooklyn, det er en god måde at få overblik over byen på.

Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/sydtyskland/den-romantiske-vej-i-sydtyskland.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.