Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Betalingsanlæg
Rejsetips indsendt af:
Per Jensen
Taastrup
29. aug. 2008

Betalingsanlæg

Under bilkørsel fra Newark Intl. Airport kom jeg ind på et stykke betalingsvej - men havde ingen kontanter og havde glemt min kode til mit kreditkort. Hvad gør man så?

Sådan kan du klare akut mangel på kontanter.

Som allerede skrevet var jeg undervejs fra lufthavnen til en konference "up state New York" ikke ret langt fra militær akademiet West Point. Ganske korttid efter jeg var kommet uden for lufthavnsområdet kom jeg inde på et stykke betalingsvej. Det var der jo ikke noget nyt i, men denne gang kom jeg i tanke om at jeg ikke havde kontanter med, og jeg vist fra tidligere besøg at på amerikanske betalingsanlæg tager de IKKE imod kreditkort. Så nu var "gode råd dyre".
 
Jeg håbede der ville være en rasteplads med benzintank eller restaurant inden jeg nåede betalingsanlæget. Lykken stod mig bi - så jeg kunne lettet stoppe på en rasteplads med restaurant og ATM'er (pengeautomater). Nu var alle mine trængsler forbi, så jeg smuttede mit kreditkort i ATM'en - tastede min pinkode .... og fik så beskeden "fejl i pinkoden". Øv -Øv, jeg prøvede optimistisk igen, det måtte jo bare være en tastefejl, men ak .. samme resultat. Nu begyndte det at blive lidt for spændende, automaten ville ved næste forsøg "æde mit kort" og så ville jeg jo have endnu flere problemer. Jeg undlod derfor at prøve lykken på automaten mere, men kontaktede lederen af restauranten for at høre om han kunne hjælpe mig til nogle kontanter i forbindelse med at jeg købte noget at spise og drikke. No Way - Sir! Ikke noget med det er jeg ked af bla.bla. Nu var jeg lidt presset.

Men fik den ide, at se kunderne i restauranten lidt an, finde et par der købte en del mad og drikke (og de er ikke svære at finde i USA). Og da jeg havde spottet et par, kontaktede jeg dem og forklarede dem min situation, og spurgte om de havde kontanter svarende til det de havde planlagt at købe. Og det havde de søde mennesker, så jeg tilbød dem, at jeg betalte for dem med mit kreditkort, og de så betalte mig med kontanter minus en rabat på 5 USD, som jeg tilbøde dem for deres ulejllighed. Heldigvis ville de gerne det - så jeg betalte for dem og fik 35 USD i kontanter og kunne fortsætte min biltur.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.