Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Rejsetips af samme forfatter

  • Myella Farm

    (Bedømt af 7 personer)
    21.03.12: Ditte Marie Kraglund
    I den østlige del af Australien ligger byen Rockhampton, lige nord for Brisbane. Byen er som sådan ikke noget særligt, men en times kørsel derfra ligger et eventyrligt sted.
    Se hele rejsetippet
Billige must-go's i New York
Rejsetips indsendt af:
Ditte Marie Kraglund
København
2. april 2013

Billige must-go's i New York

Skal du til New York City, så er her to must-go steder!
Min veninde og jeg har netop været af sted i starten af marts.
Vi havde googlet SU-venlige oplevelser i NY hjemmefra og læste om musikstedet Rockwood Music Hall. Det viste sig, at Danmarks egen stjerne Oh Land skulle spille der på vores første aften i byen. Billetten kostede kun 10$ (ca. 60 kr) og gav os adgang til det lille intime spillested hele aftenen. Spillestedet består af enkelte borde (kom i god tid, hvis i vil sidde ned), en balkon hvorfra man kan se med fra oven, en bar med fine priser og en lille lav scene på gulvet, hvor du kommer helt tæt på artisten. Vi fik hørt fantastiske Oh Land, som bagefter kom ud og hilste på publikum. Derefter gik 3-4 andre amerikanske upcoming musikere på scenen og spillede covernumre. De sang alle helt fantastisk og skabte en hyggelig og hjemmelig atmosfærde.

Du kan se musikprogrammet på Rockwoods hjemmeside (http://rockwoodmusichall.com) og Facebook-side. De har desuden også en gratis scene, som ligger i en lille og lige så hyggelig bar lige ved siden af den første.

Vi endte med at tage derover igen en anden aften for at genopleve den hyggelige stemning.

Det er helt sikkert værd at bruge en aften eller to på Rockwood Music Hall!
Tacos og majs på La Esquina
Tacos og majs på La Esquina

La Esquina - mexikanske lækkerier

Det andet must-go sted er til dig, der elsker autentisk mexikansk mad!
Steder ligger i Soho og hedder La Esquina. Du kommer ind i en meget lille, men utrolig hyggelig skurvognslignende restaurant "Taqueria". Her kan du være heldig at få en plads ved counteren eller tage maden to-go. Prøv deres friske og lækre tacos, quesadillas og mexikanske majs med parmesan og chili. Maden er billig, men super god og autentisk.

Inde i den lille restaurant findes en dør, som leder ned til deres anden og hemmelige restaurant "Brasserie". Her skulle de servere en helt fantastisk mexicansk middag og folk strømmede da også til, mens vi med stor nysgerrighed sad og spiste vores tacos. Men husk at bestille bord senest kl 17 samme dag for at besøge restauranten. Det nåede vi desværre ikke, men så har vi jo noget til gode :-)
Jeg skal helt sikkert tilbage til La Esquina!
Gratis billet til MOMA
Gratis billet til MOMA

Gratis tur på MOMA

Man kan næsten ikke komme uden om Museum of Modern Art (MOMA), når man er i NY. Her er et hurtigt lille tip, som kan gøre turen lidt billigere. Hver fredag kl. 16-20, kan man komme til Target Free Friday Night, hvilket betyder at du kan komme ind og se alle de flotte kunstværker helt gratis! Du skal bare møde op på museet, så får du stukket en billet i hånden.

Det eneste minus er at du selvfølgelig skal dele museet med de mange andre mennesker, der også benytter tilbuddet. :-)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/tyrol/oberndorf/hotel-kitzbuheler-alpen-oberndorf-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.