Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Bo billigt i NY - og tag på brunch-cruise rundt om Manhattan
Rejsetips indsendt af:
Berit Brinell
Taastrup
7. aug. 2009

Bo billigt i NY - og tag på brunch-cruise rundt om Manhattan

Vi kommer ofte i New York for at besøge vores datter, og har derfor været der på alle tider af året. Derfor har vi også fundet billigere overnatningsmuligheder og oplevelser som også er sjove på en regnvejrsdag!

Bo i Queens - og spar masser af penge

Hvis I er flere der skal afsted sammen, så kan det virkelig betale sig at tjekke udlejning af private lejligheder på Manhattan og i Queens - bare husk at gemme al mail og betal med kreditcard ved ankomst. Så er der ikke noget at være nervøs for. Alternativt kan man bo på hotel i Queens for ca. det halve af hvad det koster på Manhattan - incl. morgenmad!! Kig f.eks. på La Quinta Inn på Queens Boulevard. Herfra tager det ca. 10 min med toget til Times Square, og de kører hele tiden. Alt er lidt billigere i Queens. Sushi-restauranten Queens Boulevard/42. street er fantastisk - her spiser vi skøn mad for $10. - og hvis man bor i lejlighed og skal bruge dagligvarer - så er der også meget at spare i Queens.
Manhattan mellem East og Hudson River
Manhattan mellem East og Hudson River

Gå ned til Huson River på Manhattans west-side

Der finder du Chelsea Piers hvorfra den skønneste sejltur går rundt om hele Manhattan og under alle 18 broer. De er ikke alle lige så smukke som Brooklyn Bridge men interessante. Vi bestilte hjemmefra på www.sail-nyc.com, og havde næsten 3 timers fantastisk sejltur, hvor det er en stor oplevelse at se hvordan byen og landskabet skifter indenfor et relativt lille område. Båden er dejlig overskuelig - og meget smuk og vi fik superb forplejning på hele turen for $85 - det var alle pengene værd.På Pier 59 fandt vi også en masse indendørs sportsaktiviteter - som var herlige på en regnvejrsdag. F.eks. en overdækket golf driving-range, hvor en af de gamle moler er blevet indhegnet så vi drivede ud over vandet i flere etager - og hvor bolden til næste drive automatisk blev sat på tee -ret cool!

Kommentarer til rejsetips om New York

nysgerrig

08/09 2014 Camilla
Hej..
Tak for go info.. Sparede lige en portion penge der 😉
Hvordan har jeres datter fået bosat sig i New York ?
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/alperne/paa-camping-rundt-i-frankrig-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.