Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

 • New York

  (Bedømt af 1 person)
  17.03.16: Andreas
  1. dag lander vi i New York. Det er varmt, varmere end vi forventede. Vi får hurtigt tildelt en Taxa uden for lufthavnen og sætter afsted mod Times Square, Manhatten.
  Se hele rejsetippet
 • Guds eget land - part 2

  (Bedømt af 60 personer)
  Det var præcist 1 års siden min kone og jeg sidst besøgte USA (se evt. rejsetipset ”Gud egen land) og det var igen blevet Memorial Day – amerikanernes største shopping weekend, hvor der altid er gode rabatter at hente.
  Se hele rejsetippet
 • Transport

  (Bedømt af 2 personer)
  08.01.14: Hanne Enghoff
  Uanset hvor man rejser hen i verden, så har man brug for at komme rundt på ens rejsemål. Er man back-packer, ude på egen hånd for første gang og som regel med få penge på lommen, eller er man bare eventyrlysten,så kaster man sig ud i de billigste løsninger, der som regel er en kombination af busser og undergrundsbaner, og som man finder ud af at komme rundt med efter man er ankommet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til New York

Rejsetips indsendt af:
Jan
Greve
7. maj 2014

Cool New York Tips - The Rock

New York skal ses fra oven og oplagt er det at besøge Empire State Building. Men du bruger timer og dollars på at komme derop.
Prøv i stedet Top of the Rock (Rockefellar), som er lige så højt, billigere, hurtigere og med en fremragende udsigt til bl.a. Empire State.

Cool New York Tips - the Lady

Glem turen til Statue of Liberty. Det er dyrt, langsommeligt og en lang kø. Brug i stedet tiden til at tage på den anden side til Brooklyn og gå en tur på Brooklyn Heights Promenade. Du kan se the Lady (Statue of Liberty) samt the skyline of Manhattan i et view.

Cool New York Tips - Brooklyn

Udover en fantastisk udsigt til Manhattan er Brooklyn et besøg værd i sig selv. Stå i kø til Grimaldi's pizza - det er virkelig det værd (husk kun kontanter. Dernæst til the Brooklyn Ice Cream Factory for at få dessert. Turen fuldendes med en spadseretur tilbage til Manhatten.

Cool New York Tips - Gratis Show

Prøv hjemmefra at få billetter til en optagelse af et show. Kan være Letterman, Martha, Jon Stewart, Jimmy Fallon? Det det værd og det er gratis. Vær i god tid eller prøv måske at stå i kø til samme dag standby tickets.

Cool New York Tips - Union Square

Times Square er et cirkus. Prøv i stedet Union Square. Selvfølgelig med mindre du vil besøge den fire etagers Forever 21. Den er et besøg værd.

Cool New York Tips - Cupcake

Er du til cupcakes? Den berømte er Magnolia, men spil af tid. Prøv i stedet Magnolia banana pudding. Du smager lidt af himmelen.

Cool New York Tips - Ground Zero

Når du er der, så besøg den gamle kirkegård på den anden side af vejen. Der er en meget speciel oplevelse.
Men du også er i the hood, så besøg crazy Century 21 og køb nogle designer tilbud.

Cool New York Tips - Museum

Er det museumsdag, kan MoMa anbefales. Maden er speciel god og velsmagende. Entre inkluderer adgang til den film som spiller i MoMa teatret. Så husk dette hvis det skulle regne.

Cool New York Tips - Shopping

New York er shopping. I weekenden er der intet bedre en Hell's Kitchen Flea Market. (dog måske Brooklyn Flea Market). Besøg forretningen Broadway i Soho. Ellers kan stærk anbefales: Zara, Topshop, Madewell, H&M og Barneys CO-OP. Derefter gå en tur ned ad Spring og Prince og Wooster. Kunne gerne blive et favoritsted.

En rigtig New York oplevelse er Sample Sale. (se på racked.com for hvor og hvornår). Husk at tage dit pæne undertøj på når du skal prøve tøj ved siden af en model-type.

Ellers varehuse som Macy's eller Lord & Taylor on the 5th at 39th, samt Bloomingdales.

Cool New York Tips - Spise

Hos Shake Shack prøv Shack Stack. Du blive så mæt.

Prøv også Jacob's Pickles på 84th/Amsterdam og drik Coke af en lerkrukke.

Room Service på 9th Ave. mellem 47th/48th. fantastisk Thai i en cool restaurant.

Frozen Yogurt er best hos Bloomingdales! Op til 6. sal og find Forty Carrots. Det er så godt.

Cool New York Tips - De andre ting

Gå en tur af en Avenue - hvilken som helt. det er dejligt.

Kør en tur i subway - blot for at betragte folk. Det er ganske underholdende. Undgå dog myldretider og efter midnat - der kan underholdning være anderledes.

Bliv væk i SoHo / The Village. Du mister orientering alligevel og der er mange sjove oplevelser.

Besøg toilettet ved Bryant Park. Det er stemt til at være det tredie bedste offentlige toilet i USA.

Ellers bustur. De er måske lidt for effektive, men også god infotainment.

Kommentarer til rejsetippet om New York

Empire State vs Top-of-the-Rock

21/08 2015 Else Matthews
Hej chris!

Forskellen er, at man kan bestille en tidsbestemt billet til Top-of-the-Rock, men ikke til Empire State Building. Det er ikke usædvanligt, at man skal stå i kø på vejen op til Empire State i 3-4 timer, mens det går noget hurtigere i Rockefeller Center.

Men I kunne jo også være heldige og finde en god dag, så det er et spørgsmål om at tage chanchen.

Empire State koster nu for en voksen $32 og Top-of-the-Rock $30.

Desuden kan man jo også nu komme op i One World Trace Center til omtrent same pris, og der kan man købe tidsbestemt billet på internettet. Det ville jeg personligt anbefale, og jeg har prøvet alle tre steder.

Rigtig god fornøjelse!

Else

top of the rock

16/09 2014 chris
Forstår ikke helt, hvordan Top of the Rock er billigere og mere tidsbesparende end Empire State. På deres hjemmeside står der, at de begge koster $29 og det er muligt at booke billet begge steder til bestemt tidspunkt. Hvad er det lige, at jeg misser? Har nemlig hørt det før. Findes der en anden mulighed for billigere billetter?
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.