Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Toppen af New York
Rejsetips indsendt af:
Karina
Bramming
16. aug. 2010

Det magiske øjeblik på toppen af New York

Få en speciel oplevelse i New York på det helt specielle tidspunkt...

Det magiske øjeblik på toppen af New York

Hvis man skal til New York, så er et besøg på toppen Empire State Building sikkert et potentielt sightseeing-mål. Udsigten og historierne omkring den populære bygning er gode oplevelser i sig selv, men hvis man tilrettelægger sit besøg på det helt rigtige tidspunkt, får man en unik Skyline oplevelse.Det tager cirka 1-1,5 time at stå i kø på turen op til toppen, så tjek inden da, hvornår solen går ned. Står man øverst oppe inden skumringen, oplever man nemlig hvordan hele byen tænder sit nattelys. Det er en helt unik oplevelse, som man ikke kan opleve mange andre steder, i verden end i byen som aldrig sover.

Kommentarer til rejsetips om New York

Empire State Building

05/10 2010 Inge Herløv
Jeg har også været i New York flere gange og har tillige boet der for efterhånden mange år siden, og ja, Empire State er et godt sted m.h.t. udsigt, men en overset "perle" er Top of The Rock i Rockefeller Center. Der er aldrig kø, og herfra kan man også - i modsætning til fra Empire State - se ned over Central Park.

Magien er i TOP

01/10 2010 Bendt Hald
New York er Toppen af toppen, har besøgt US 8 gange nu, hvor vi altid starte eller ender i New York. Og selvfølgelig skal man op i Empire State Building, tror jeg har været i bygningen 3 gange nu, er lige fantastisk hver gang. Et godt tip er at booke sne biletter via nettet , eller købe dem sammen med Grayline Sight seeing, som sælger billetter lige uden for Empire State Building, billetten gælder også til Empire og du får rimelig rabat og undgår den ofte store kø der er. Men generelt vil jeg anbefale at billetter købes via nettet i god tid inden afrejsen, da man spare at stå i kø i længere tid, ofte er der også udsolgt på de forskellige attraktioner, så planlægning er langt at foretrække. Sommerens rejserute USA / Canada: http://kortlink.dk/82md bil lejet igennem FDM, som her skal have stor ros for god service.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.