Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

En ganske gratis og helt fantastisk dag i NY! :-)
Rejsetips indsendt af:
Marie
Århus
29. dec. 2011

En ganske gratis og helt fantastisk dag i NY! :-)

Det er hyggeligt at starte dagen med en formiddag i Madison Square Park. Her er ofte musikarrangementer for både børn, voksne og ældre. Der er en helt særlig uformel atmosfære, hvor helt almindelige New Yorkere kommer.
Derudover har man udsigt til Flat Iron bygningen, som har lagt navn til districtet: Flatiron District.

Herefter kan man passende gå videre ned til Union Square, hvor der er marked mandag, onsdag, fredag og lørdag fra 08.00 om morgenen til kl. 18.00 om aftenen. http://www.grownyc.org/unionsquaregreenmarket Markedet har alt hvad hjertet kan begære. Så man kan både købe sig fattig eller blot sidde og kigge på mennesker.

Herefter kan man tage ned til Lower Manhattan og nyde en sejltur med Staten Island Ferry, som sejler mellem Staten Island og Lower Manhattan. Jeg mener den sejler med et kvarters eller en halv times internval. Her får man et fantastisk billede af manhattan fra vandet og så er frihedsgudinden meget tæt på også. Gav et sus i maven, da hun med sin fakkel kom tættere og tættere på!

Frokosten kan nydes på High Line i Meatpacking District. http://www.thehighline.org/about/park-information High Line er en nedlagt jernbane, som nu er et rekreativt område med plads til afslapning på solsenge, læsning på en bænk eller blot en lang og dejlig gåtur.

Om eftermiddagen kan man tage i New York Manhattan Night Court. De har åbent fra 17.00-01.00. Man kan bare gå ind fra gaden, og herfra sætte sig ind i en af retssalene og opleve, hvordan manhattans retsvæsen fungerer. Det er meget specielt og en oplevelse, man skal give sig selv.

Efter middag i byen om aftenen kan det anbefales at afslutte dagen på Maries Crisis i The Village. http://www.yelp.com/biz/maries-crisis-new-york Det skal man simpelthen sætte tid af til. Det er en lille bar, hvor Broadway-folk og ande musical-elskende mennesker kommer. Her sætter en mand sig til klaveret ved 22.30 tiden og så er der fællessang med alle de gamle musical-travere. Der er en helt særlig stemning og så kan man få gin&tonic i plastic-glas med pink rørepinde! :-) Det hele passer sammen - ganske enkelt!!

Kommentarer til rejsetippet om New York

Svar på spørgsmål

04/01 2012 Marie
Jo, Maries Crisis er en bar med mange bøsser. :-)
Men det gør den bare endnu mere hyggelig, fordi musical sing-a-long-song kombineret med en masse mænd, der skråler med simpelthen er en fantastisk måde at afslutte en dag på i NY! :-)

Maries Crisis

04/01 2012 Morten Christensen
Er den bar du anbefaler ikke en bøssebar ?
Ikke at der er noget galt med det, men det er lidt rart at vide i forvejen :-)

Gode tips

04/01 2012 Morten Christensen
Tak for nogle gode og lidt utraditionelle tips. Der er da flere ting jeg skal have prøvet næste gang jeg kommer til N.Y. :-)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/malaysia/borneo/riverside-majestic-hotel-kuching.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.