Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

En uge i New York
Rejsetips indsendt af:
Louise Poulsen
Århus
27. juli 2008

En uge i New York

En kultur-, shopping- og oplevelsesbombe. New York er en by der bare skal ses. Jeg rejste i oktober, hvilket er en måned der kan anbefales.
Mere end man turde drømme om

Mere end man turde drømme om

New York er en by der bare skal ses. Jeg rejste i oktober, hvilket er en måned der varmt kan anbefales. Dagtemparaturen er ikke for varm, ikke for kold. Dog er nætterne kolde, så skal man ud efter 22, skal man huske vinterjakke.

Vi havde valgt at bo ikke langt fra Ground zero - altså pladsen hvor World trade center lå. Vælg så vidt muligt at bo i nærheden af noget helt specielt, så er der noget at se den første dag (hvis man f.eks. kommer en aften og ikke kan nå de vilde udflugter). Desuden kan man altid huske i hvert fald området man boede i.

Er man i New York SKAL man se en musical! Det er et must og det er en fantastisk oplevelse. Billetterne kan købes i små boder over hele byen. Hold desuden øje med hvilke museer der holder åbent mens du besøger byen, de har sommetider nogle ret specielle fremvisninger.

En bustur væk fra Manhatten om aftenen skal man også opleve. Tag til Brooklyn og se den fantastiske udsigt over Manhatten, hvor alle de store bygninger lyser op.

Man flere tips kan gives, men det vigtigste tip er nu: Tag til New York, opplev den. Det er en fantastisk oplevelse.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/indien/ferie-og-nytaarsaften-i-goa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.