Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Få mere ud af dine dage i New York
Rejsetips indsendt af:
Lone
Svendborg
22. jan. 2010

Få mere ud af dine dage i New York

Mit rejsetip handler om, hvordan jeg via research og forarbejde inden afrejse, fik gjort min uge i New York mere afslappet. Jeg følte jeg havde styr på tingene, inden jeg kom derover, og jeg fik derfor mest muligt ud af min tur
Fantastisk New York oplevelse at være i Central Park
Fantastisk New York oplevelse at være i Central Park

Gode idéer og råd inden afrejse

Da jeg i efteråret tog en uge til New York for at få en masse oplevelser, havde jeg mange idéer og forestillinger i mit hoved. Jeg brugte tid på forskellige sider på nettet til at planlægge mine dage derovre, og lavede en prioriteringsliste, hvad jeg gerne ville se/ opleve. At den blev justeret undervejs på ferien var ligegyldigt, men listen hjalp mig til at nyde ferien, og ikke "glemme" noget. En overskuelighed til at "holde hovedet koldt" med alt det man gerne vil nå!

Jeg havde hjemmefra købt de billetter jeg kunne på forhånd. Det gav en stor ro at vide man havde billetterne og adresserne på stederne. Jeg ville f.eks aldrig været kommet til Harlem og til gospelgudstjeneste, hvis jeg ikke havde købt billet hjemmefra, da jeg ikke ville vide hvor jeg skulle gå hen og købe den eller hvornår turen fandt sted. Desuden var billetterne til nogle ting billigere ved at købe hjemmefra. Bl.a sejlturen om Manhattan og busturen til Woodbury common premium outlets. Som for øvrigt skal opleves!!!

Og husk endelig at mange oplevelser ikke nødvendigvis koster penge. F.eks en idyllisk dag i Central Park. Billedet taler vist for sig selv :)

Kommentarer til rejsetips om New York

Glem ikke Grand Central Station

02/02 2010 Inge-Lise
Grand Central Station er et fantastisk bygværk, der egentlig skulle have været revet ned (eller måske brændt i forbindelse med en brandøvelse - det kan jeg ikke lige huske), men Jacqueline Onassis gik sammen med andre gode kræfter i forbøn og fik reddet denne bygning. Når I kommer ind i hallen, kan I huske scener fra gamle amerikanske film, hvor heltene eller skurkene kommer løbende igennem hallen for lige at nå toget i sidste sekund.

til Tanya

28/01 2010 Lone
Jeg bestilte guidet tur til Harlem, billet til Woodbury, og 3 timers sejltur om Manhattan på arteudland.dk. Rart at ha billetterne på forhånd, og kan endda være lidt billigere at købe dem gennem den side, end når man står derovre. Og man skal ikke bestemme sig for lige præcis hvilken dag, man vil de forskellige ture. Det er nemt at finde rundt, meget nemmere end forventet. Jeg brugte subway'en og ellers gik rundt. Tog ikke de høje røde turistbusser rundt. Oplevede meget mere på min vej, ved at gå rundt. tgt.dk er også en god netside. Der er nogle gode kort, hvor man kan få overblikket over, hvor de forskellige ting/seværdigheder ligger i forhold til hinanden. Også storbyinfo.dk. Og afsæt tid til de "gratis" oplevelser, som en gåtur på Brooklyn bridge og ture i central park.

Woodbury

23/01 2010 Tanya
Hej Lone. Min kæreste og jeg tager til New York via Heathrow i Marts måned. Jeg har det, ligesom dig, bedst med at have nogenlunde styr på tingene før jeg tager afsted. Du må have en masse tips oO(som jeg har overset, og grundet dine oplevelser i NY) Bl.a. det med at købe billetten til Woodbure hjemmefra... Hvor gjorde du det? Bare på Gray Lines hjemmeside??? Skriv endelig alt hvad du føler man skal vide :o) Hilsen Tanya

Svar til Ejner

22/01 2010 Lone
Det var på arteudland.dk, at jeg bestilte billetter til Harlemtur

Harlem

22/01 2010 Ejner Pedersen
Hej, Hvilken hjemmeside brugte du, da du reserverede billetter til gospel i Harlem? Tog du på en bustur? På forhånd tak for svaret :-) Ejner
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.