Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Farlige Times Square after dark?
Rejsetips indsendt af:
Susan Brygger
København
15. april 2010

Farlige Times Square after dark?

Man har hørt historierne; New York - efter mørkets frembrud. Hold dig fra et sted som Times Square, og især hvis du er kvinde - eller alene... eller hvad?..

Så var det vi befandt os på Times Square efter mørkets frembrud...

Og troede at nu skulle vi dø. Mig og min søster - vi var tre i alt, men den sidste var tilbage på hotellet som lå på 38th st vistnok.. De to af os var imidlertidig valfartet ud på en tur, oprindeligt for vistnok at finde en kiosk eller noget at drikke og endte med en længere gåtur, da det endnu ikke var blevet aften og planerne for den resterende del af aftenen stadig var uvisse.. Så vi dalrede lidt i det begyndende tusmørke og blev vistnok fanget af en kortege af berømtheder ved Rockefeller Plaza.. Så der stod vi og gloede på afstand og gættede berømtheder hvorefter det begyndte at blive halv kedeligt og vi efter en times tid begav os hjemad.. Og endte ved Times Square, som jo var den direkte og nemmeste vej til hotellet.. Og shit mand! Det er jo røv farligt, der er jo både tyveknægte, ludere, narkomaner og overfaldsmænd i alle afskygninger! Og en kæmpe stor negermand med rastahår - som styrede lige imod os på fortorvet! Nu var det ude med os, tak for det, sikke en måde at dø på. shit skal vi løbe eller hvad!? Hvordan kommer vi væk?! Jeg er for ung til at DØØØ..!!

Døm ikke bogen på omslaget, eller negermanden på fortorvet..

Ak, så fik man sin fordom godt tværet ud i fjæset.. Vores rædsel havde afspejlet sig tydeligt i vores små blege danske ansigter midt på Times Square, Han synes måske det var morsomt.. Det blev ihvertfald på et split sekund hurtigt lettere pinligt og al den indbildske street cred man ligesom synes at have erhvervet sig fordi man jo godt kunne bevæge sig rundt i selveste New York City uden et opslået kort eller en hemmelig plantet "turen går til" i ærmet, faldt til jorden med et brag da den store rasta negermand udbrød da han passerede og afslørede os: "this is New York, if you wanna get mugged go to Miami". Og så var vi turister igen. Og det var okay. Vi var i live. Og følte os dumme men lettede og lettere pinlige over vores egne fordomme.. Men på een gang også lidt gladere for den overvældende fantastiske New York City, overvældende fordomsfri New Yorkere og for den overvældende stemning den by besidder og som bare aldrig holder op med at overraske. Så tak for den oplevelse NYC!

Kommentarer til rejsetips om New York

NYC mere sikker end DK

14/01 2011 preben christensen
Ja fordommene om NYC, USA og amerikanerne står jo virkelig i kø herhjemme i DK.....de går somregel helt i opløsning når man besøger NYC eller møder amerikanerne :-) sjov historie forøvrigt, som vel bare bekræfter amerikanernes åbenhed....

New york

15/08 2010 Anette
Ja, har selv været i NY og føler mig bestemt tryg der, selvfølgelig er der steder man ok ikke skal komme, men generelt tror jeg det er sikkere at gå i New yorks gader end på Odense banegård om aftenen. Der er også meget politi derovre, ja de står jo næsten på hvert et gadehjørne.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/thailand-50-aar-og-paa-toppen.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.