Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Rejsetips af samme forfatter

  • Det royale og historiske London

    (Bedømt af 7 personer)
    14.11.13: Uffe Flyvholm
    Vi besøgte St.Paul's Cathedral, Tower Bridge og Tower inden frokosten.Vi spejdede ved Buckingham Palace efter royale. Gennem den smukke Hyde Park til hotellet.I den lokale Pub nød vi en Guinness.
    Se hele rejsetippet
Fra New York City til Washington DC
Rejsetips indsendt af:
Uffe Flyvholm
Sønderborg
30. okt. 2013
Vinderrejsetip Oktober 2013

Fra New York City til Washington DC

Manhattans skyline set fra færgen er imponerende, imens vi så Friheds gudinden. Ground Zero, hvor de 2 tårnes fundamenter danner fontæner med de omkomnes navne, gjorde indtryk.
Empire State Building om aftenen og Top of the Rock i dagslys skal mærkes. Central Park,en oase for folk, med museer og shops på 5th Av.
Niagara Falls var storslået med sejl turen som højdepunkt. Se Amishfolket leve med hestevogn og uden EL.
Se Obamas Hvide Hus og Capitol, hvor de politiske slag udføres. Parken med bl.a. Lincoln, Korea, Vietnam Memorial samt nu også Luther King bliver æret. Glem ikke Arlington og Kennedy gravene. Uforglemmeligt!!!
Empire State Building set fra Top of the Rock
Empire State Building set fra Top of the Rock

New York City

Jeg kan næsten ikke fatte mig i korthed. Vi så Manhattan i aftenlys og dagslys, oppefra, fra vandet og midt i det pulveriserende liv fra Time Square til Chinatown, fra Broadway til 5th Avenue. Ground Zero med 9/11 Memorial og den ny WTC-skyskraber. Central Park med Museum of National History med Dinosauer skeletterne og Dakota bygningen, hvor John Lennon blev skudt, på den ene side. Selve parken i utrolig stilhed. På modsat side Metropolitan Museum of Art med europæisk kunst og den egyptiske del. Det hektiske liv på Wall Street, Chinatown og Little Italy, hvor vi kunne spise godt og billigt.
Maid of the Mist - sejlturen til Niagara Falls
Maid of the Mist - sejlturen til Niagara Falls

Niagara Falls og Toronto

Se både American Falls og Horseshoe Falls i forskellig belysning tæt på. Og mærke naturens voldsomme kræfter. Spændingen ved at sejle tæt på vandfaldene og blive lidt våd indimellem. Se storbyen Toronto, hvor det nye rådhus og pladsen foran var tegnet af arkitekten Wai Wai, der også i indkøbscentret Sears havde lavet fuglene ved indgangen. Oppe fra CN-Tower havde man en kæmpe udsigt.
Jeg talte tysk med en amish
Jeg talte tysk med en amish

Amish-folket

Amish-folket lever uden EL, varme og vand fra det offentlige. De laver selv deres energi og graver brønde. De er normalt meget sky og vil nødigt fotograferes. Men de er afhængig af turister, så de tilbyder Buggy rides, salg af mad og ting og snak med folk, der kan fortælle om deres liv. Jeg og min bror kom til at snakke tysk med en landmand. Det er deres oprindelige modersmål.
Korea Memorial med soldater på udkig
Korea Memorial med soldater på udkig

Washington D.C.

Washington DC's centrum er et utal af kæmpemæssige kontorbygninger, hvor der ikke bor almindelige folk.
i midten ligger den flotte National Mall, som er en flot park med monumenter fra krigens tid og de kendte præsidenter, som fx Lincoln, Roosevelt, Jefferson, Washington. Den kunstige sø "Reflection Pond" - omgivet af stier og græs, samt et utal af museer omkring. Space- & Air Museet med Apollo, Gemini og nye og gamle fly, skal da ses.
Arlington Kirkegården ligger på den anden side af Potomac-floden. Kennedy gravene og den Ukendte soldats grav er et must.

Kommentarer til rejsetippet om New York

USA rejse til New York og Washington

07/11 2013 Alis Christensen
Det var en virkelig god tur,hvor vi så meget, den kan jeg godt anbefale til andre, vi var der september 2012.
Turen blev godt beskrevet af Uffe Flyvholm
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/barcelona/byen-der-har-det-hele-storbyferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.