Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Gratis lokal guide i New York
Rejsetips indsendt af:
Ulla Maria Olsen
Hundslund
11. marts 2010

Gratis lokal guide i New York

Ved at kontakte Big Apple Greeters kan man få en lokal New Yorker til at vise sig rundt i byen - HELT gratis!

Den bedste start på turen i New York

Big Apple Greeters er en non-profit organisation der matcher turister med venlige og entusiastiske New Yorkere. Personen kan vælge at vise alle sine favoritsteder, give dig en klassisk rundvisning eller du kan selv give forslag alt efter jeres interesser.
Vi fik den store rundvisning i Greenwich, Soho og Meat Packing District, en vejledning i brugen af Subwayen, og endte med et kort stop i Queens og retur til Manhattan. Alt i alt 4 timer i selskab med en lokal, der vidste LIGE hvor Bette Midler bor og hvor man kunne få den bedste New York Bagel. Og det bedste - det var HELT gratis! Det gav os den BEDSTE start på vores New York-ophold og vi vil anbefale Big Apple Greeters til alle der skal til det store æble.

Kommentarer til rejsetips om New York

Re: Nærigpind

18/10 2010 Ulla
Man MÅ ikke give penge eller drikkepenge; det står på organisationens side. Vi gav en kop kaffe - ikke at jeg kan se det kommer dig ved? New York tiltrækker alle slags rejsende - storskrydende big-spenders og rygsæk-rejsende på budget. De sidstnævnte vil nok nyde godt af dette tip og så vil jeg lade dig give tips til resten ;o)

Nærigpind

08/04 2010 Selvstændig erhvervsdrivende
Der er forskel på at sætte pris på denne gode deal og så direkte prale med at du har tørret en flink mand, som har brugt fire timer af sit liv på jer. Det bedste af det hele var vel at blive guidet ikke at det var gratis. Jeg håber da I alligevel gav en skærv for besværet så I efterlod et godt indtryk så andre ikke får en dårlig oplevelse fordi man er fra Danmark.

Tak for et godt tip

07/04 2010 M.W. Hesselberg
Efter 4 ganges besøg i New York, uden at have hørt om dette tip, tror jeg vi vil undersøge det, som en mulighed, når vi nu skal til The big apple om et par mdr. Det lyder som et godt tilbud. Rigtigt godt tip.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/musikalsk-diner-i-new-york.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.