Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Rejsetips af samme forfatter

 • St. Pauls kirke i New York

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 14 personer)
  17.07.12: Tina
  Hvis du har besøgt 9/11 Memorial – eller er på andet ærinde i Lower Manhattan omkring Ground Zero, Wall Street eller City Hall - vil jeg anbefale at du efterfølgende besøger St. Pauls kirken.
  Se hele rejsetippet
 • 9/11 Memorial i New York

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 12 personer)
  17.07.12: Tina
  Jeg tror at der er mange mennesker, der har det lidt som jeg med 9/11 Memorial - Det er sådan lidt mærkeligt, ubehageligt og måske er det nok fordi det stadig liiidt for tæt på… men det vil det nok være for mange af os rigtig længe endnu.
  Se hele rejsetippet
 • Vinlandet - og skønne Stellenbosch

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 8 personer)
  10.07.12: Tina
  Sydafrika er et af mine absolutte favorit rejseland, da det i mine øjne har… ganske simpelt – ALT!
  Se hele rejsetippet
Gray Line hop af - og på busser i New York
FDM travel - Community Manager
Tina Telefon: 70 11 60 11

Gray Line hop af - og på busser i New York

Hvis man vil have sig et godt overblik over byen, hvis man er i tidsnød eller hvis man bare ikke giiider at gå mere (tro mig, man går RIGTIG meget i New York), så er Gray Lines Loop Busser et oplagt valg.
Det er en god og let måde at få set en masse af byen på, og så kan man jo heldigvis stå af og på som man har lyst (ved de planlagte stop på ruterne, naturligvis) eller vende tilbage til de steder, ting og seværdigheder som man vil udforske og opleve på nærmere hold.
Apollo Theater i Harlem
Apollo Theater i Harlem

Der er flere forskellige loops

-Uptown Loop, der bla. kommer omkring Dakota/Strawberry Fields, American History of National History, Riverside Church og Grant´s Tomb, St. John the Divine (imponerende kæmpe(!)katedral, der bestemt er et besøg værd), det legendariske Apollo Theater, Guggenheim, MOMA m.m.

- Downtown Loop, der bla. Kommer omkring Empire State Building, Flatiron Building, igennem Greenwich Village, SoHo, Chinatown og Little Italy, City Hall, World Trade Center Site, Battery Park og United Nations.

- Brooklyn Loop – rundt i Brooklyn (ikke en hop af og på bus)

- Holiday Lights Loop, som er en aften tur (heller ikke hop af og på bus)
Den imponerende St. John the Divine
Den imponerende St. John the Divine

Der er guide med ombord

Jeg vil anbefale at tage disse ture ( Uptown og Downtown er nok de mest populære og reelt mest interessante) en af de første/den første dag, da man således har det overblik, der i mine øjne gør det lettere at ”strukturere” sin tid i byen. Og jeg veeeed godt at det lyder virkelig kedeligt at skulle gøre dette, men der er så meget at se og gøre at man bør samle sine planer og oplevelser i de forskellige områder – og måske disse loopbusser kan hjælpe lidt?

Der er en guide med om bord, som naturligvis fortæller en masse highlights, men faktisk har en personlig stil og inddrager egne historier og erfaringer. Det har faktisk charme i modsætning til de mange lignende ture rundt om i verden, hvor det er en båndet guide.

Billetterne kan købes overalt, og Gray Line har også et stort kontor på 8.av ml. 47th og 48th.

Og som med mange andre attraktioner i New York, kan du med fordel købe turene på deres hjemmeside:

http://www.graylinenewyork.com/tourpage.php?item=AL3
Museum of National History
Museum of National History

Kommentarer til rejsetippet om New York

Hop-af-og-på-busser

22/03 2012 Bettina
Vi (1 voksen, 2 teenagere og et barn) prøvede også disse busser, der umiddelbart lyder som en rigtig god idé. Det er rigtigt, at man kunne få et overblik over byen, men vi var nu glade for at vi allerede havde det overblik, for det var svært at høre, hvad der blev sagt af guiden. Vi var med en af de busser, hvor man sidder udenfor, og det gav en hel del trafiklarm. Vi valgte en dejlig varm dag i juni, og det var virkelig varmt! Tag noget med til at give skygge, for solen er ubamhjertig oppe på 1. sal af en bus, og husk godt med vand, hvis vejret er varmt. Vi prøvede Brooklyn og Downtownloop, og droppede simpelthen Uptownloopet, da vi ikke gad mere varme, larm og alt for lidt tid til virkelig at se tingene. Så det er så som så med de ture, synes vi altså.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Tina s profilside

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.