Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Rejsetips af samme forfatter

Helikoptertur over Manhatten.
FDM travel rejsespecialist
Pia Ring Sørensen Telefon: 70 28 13 51

Helikoptertur over Manhatten.

Jeg var så heldig at være med på en helikopter tur over Manhatten her i starten af september 2012 – det var en KÆMPE oplevelse !!!

Vi fløj med Heliny.com fra Heliport.
Efter grundig instruktion i sikkerhed, blev vi delt op i hold og så står man ellers der og venter. Jeg var nu lidt nervøs…. Jeg havde aldrig prøvet at flyve helikopter før – og synes måske at den så lidt lille ud..
Da det blev vores tur – blev vi fulgt ud og der blev taget billede af vores gruppe ved siden af helikopteren, så blev vi guidet ind på plads og fik høretelefoner på, så vi kunne snakke sammen og selvfølgelig høre piloten…..

Da vi kom i luften, fortalte piloten om alle de seværdigheder vi fløj over. Og sikke en udsigt !!! Brooklyn Bridge, Governor´s Island, Liberty Island med Frihedsgudinden og Ellis Island. Concorden ved U.S.S. Intrepid Museum, hele Manhatten´s Skyline med Ground Zero og de 2 nye tårne der stadig er under opførelse, Empire State Building, Madison Sq. Garden, et kig over Central Park, og meget meget mere…….

Efter ca. 15 min. flyvetid, vendte vi tilbage til Heliport, hvor vi havde mulighed for at købe det billede der blev taget af os for 20,00 $.

Sådan en tur kan jeg helt sikker kun anbefale !!!
Se mere på www.HeliNY.com
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Pia Ring Sørensens profilside

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.