Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Klar til New York
Rejsetips indsendt af:
Laila Sørensen
Nyborg
7. maj 2012

Klar til New York

Metropolitan Opera, New York. Et af verdens førende operahuse med spændende opsætninger og de største sangere. Hvis du besøger New York for første gang, gør dig selv den tjeneste at bestille et Travel Pass på New Yorks hjemmeside.
Der er fri entré til et utal af seværdigheder, bla. Empire State building, NBC studios discount til flere butikker heriblandt Macy's, Hard Rock Cafe, Planet Hollywood, B&H (verdens største elektronik forretning). Sidst og allerbedst er der fri adgang til turistbusserne og sejltur til frihedsgudinden. Passet kan bestilles online og afhentes ved deres voksmuseum. Der er hurtigt penge at spare ved at anskaffe sig dette pass. Prøv at tjekke hjemmesiden www.newyorkpass.com. Hjemmesiden giver de samme muligheder i flere andre amerikanske
 New York fra oven

New York fra oven

Bin71 - en af New Yorks ældste vinbarer. På Columbus Avenue mellem 70 og 71 gade - stedet hvor Brett Easton Ellis kom før han var kendt - stedet er så småt at man sagtens kan gå forbi selv om man ved det er der. Kæmpe udvalg af vin og fantastiske småretter før teaterturen eller som en start på aftenen.

Med The New York Pass har du adgang til over 40 af New Yorks top attraktioner bl.a. Empire State Building, The Guggenheim, Madame Tussaud’s, Frihedsgudinden, Ellis Island og American Museum of Natural History m.m.
Virkelig en oplevelse .

Virkelig en oplevelse .

.Hvis du besøger New York for første gang, gør dig selv den tjeneste at bestille et Travel Pass på New Yorks hjemmeside. Der er fri entré til et utal af seværdigheder, bla. Empire State building, NBC studios discount til flere butikker heriblandt Macy's, Hard Rock Cafe, Planet Hollywood, B&H (verdens største elektronik forretning). Sidst og allerbedst er der fri adgang til turistbusserne og sejltur til frihedsgudinden. Passet kan bestilles online og afhentes ved deres voksmuseum. Der er hurtigt penge at spare ved at anskaffe sig dette pass. Prøv at tjekke hjemmesiden www.newyorkpass.com. Hjemmesiden giver de samme muligheder i flere andre amerikanske byer.
Børnene

Børnene

Den mest fantastiske børnerestaurant i New York - MARS, den er en oplevelse for børnene hver gang. Man starter med at flyve i rumraket til Mars, og så er det ellers på planeten Mars man spiser. Tjernerne er selvfølgelig Marsmænd! Ligeså en oplevelse af mange.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.