Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Rejsetips af samme forfatter

Mad i New York

Der er sindssygt mange restauranter på Manhattan og det kan være svært at vælge.
Her er nogle jeg synes man bør holde sig fra og nogle som er værd at besøge.
Jeg plejer at bo i Midtown, hvor der faktisk ikke er så fantastisk mht. mad. Jeg bor der kun fordi det er forholdsvis billigt og det er nemt at komme rundt derfra og fordi det er fedt at komme op fra subway'en og se Empire State som det første når man ankommer til byen.

Vig bort kæderestauranter.
Det vrimler det med kæde "restauranter" som absolut ikke er værd at besøge. Specielt "Nathan's" hvor jeg skulle være rigtig amerikansk og have en philly cheesesteak sandwich og chili cheese fries - fy for den lede en gang hundeæde. Nu ved jeg hvad det er Jamie Oliver brokker sig så meget over mht dårlig skolemad. Subarro's er en anden kæde man skal holde sig langt fra - det skulle være italiensk, men det er bare dårligt. Det minder mest om det man kan købe billigt herhjemme i supermarkeder og selv varme op.

Det er muligt at der er mange gode "sidde ned" restauranter, men hvis man skal have noget hurtigt og billigt er der langt imellem guldklumperne.
Jeg er begyndt at gå i deli's og købe en frisksmurt sandwich med hjem. Husk dog at du får hvad du beder om, så hvis du vil have tomat og salat må du bede om salat og tomat, eller får du en bolle med skinke og ikke andet!

Jeg har dog været på et par gode restauranter i Midtown:

Thai restauranten Aura på 9th avenue lige syd for 36th street laver dejlig mad.

Ligeså Martinique Cafe på Herald Square.

Og en sushi biks jeg ikke kan huske navnet på lige syd for posthuset på 8th avenue.

Skal det være en rigtig Diner, så er den på hjørnet af 34th street og 8th avenue ganske autentisk, med pudsige tjenere og kæmpe portioner, men maden er ikke noget at skrive hjem om.


Andre spisesteder der har skilt sig ud:

Cafe Habana på hjørnet af Elizabeth og Prince street har en dejlig billig morgenmad. 3.25 for et par æg, kartofler og brød - det er svært at slå! Og så ligger den i et af mine yndlings områder - Nolita som har sådan en lidt Amsterdam agtig stemning med funky farvede huse og anderledes butikker.

Miro Cafe på Broadway mellem Prince og Houston street. Bla super lækre sandwich - jeg fik en simpel en med grillet kylling, grillet aubergine og hummus - yummi.

Cafe Bravo på 94 Greenwich St har også virkelig lækre sandwiches - og ligger lige om hjørnet fra World Trade Center og min yndlings butik Century 21.

Restauranter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Ditte Mikkelsens profilside

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/rainbow-beach-i-australien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.