Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Times Square
Rejsetips indsendt af:
Poul Böge
Dalby ved Haslev
26. marts 2009

Manhatten og Broadway i New York

Pulserende liv og teater i New York ved Broadway og Gospel i Harlem. Ganske enkelt en indholdsrig og dejlig storbyferie.

Teater, pulserende liv og Gospel

Vi boede på hotel Edison i en sidegade til 7th Avenue, lige hvor den mødes med Broadway, 100 skridt til det pulserende liv på Manhatten. Vi skulle hente en datter der havde rejst i syd- og nordamerika i 7 måneder.

Første dags besøg på Empire State Building, mislykkedes, da det var regnvejr med sne og slud. Vi tog en bus i stedet ud til Woodbury, en fabriksudsalgsby ved Central Vally langs Hudson floden. Pigerne fik købt tøj hos Diesel og jeg hos Van Heusen til noget nær en trediedel af prisen i DK, godt nok fra kollektionen 2008.

Ellers flot vejr resten af dagene, med seværdigheder så som: UN Bygningen, Frihedsgudinden, Hangarskibet Enterpreed, Rockefeller bygningen, Empire State Building, Ground Zero World Trade Center memorial, og dejlige spisesteder og forretninger i China Town.

En særlig tur til Harlem var bemærkelsesværdig, vi havde læst i turist brochurer, at der var mulighed for at opleve Gospel i en stor kirke i Harlem. Vi stod kl. 11.00 i en lang kø (2 blokke) fra kirken i ca. en time. Kirkens representant kom ud og slog fast, at maksimalt 100 personer kunne komme ind, ca. 500 stod i køen. Så blev vi kontaktet af en sort dame, der tilbød os at besøge hendes kirke i en sidegade i stedet. Hvilken herlig oplevelse af original Gospel og kirkehandling i en lille lokal kirke kan man næppe forestille sig!

Sidste aften stod i teatrets navn. Den unge dame så Hair og vi gamle så Phantom Of The Opera på Broadways teatre. Hvilken en stor oplevelse kan man næppe forestille sig! Vi så også Sohos kunstnerliv med specielle forretninger etc. Ganske enkelt en indholdsrig og dejlig, men støjende, storby ferie
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.