Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Så smukt! - dog ikke mit billede...
Rejsetips indsendt af:
Kristine Jensen
Karlslunde
7. juni 2009

Min tur til New york

Mit rejsetip handler om New york. Det er om de shopping steder, seværdigheder og lign. ting jeg synes at man bare MÅ opleve mens man er der :)

Mine rejsetips.

Shopping

Century21: Et varehus der ligger tæt på Ground Zero, som er ret billigt. Sælger meget nedsatte mærkevare.

Forever21: En KANON butik, som ligger tæt på Empire state building. Hamrende billigt. Kjoler af alle slags, til ca. 100-150kr. Bluser, bukser, trøjer, shorts, jakker osv. de har det hele! Den er virkelig værd at tjekke ud. Sælger også drenge/mandetøj som også er rigtig fedt!

Urban outfitters: Ligger på 14th. Mange gider måske ikke shoppe i butikke som også findes derhjemme, og prisen er nok også tæt på prisen derhjemme. Men butikken er stor og lækker og fyldt med tøj, sko og accesories.
(Meget tæt på Urban outfitters ligger der en butik der hedder Dave. Der kan man købe Levis i stride strømme og de koster ca. 150-250kr.)

Macy's: Et kæmpe, kæmpe varehus, som ligger tæt på Empire state building. Med utallige af etager fyldt med tøj til hende og ham, sko, tasker, smykker, parfume - you name it, they got it!
Prisen er ikke så man får det i nakken, men det et rigtig lækkert sted.

Sko: Tæt på Empire state building, Macy's og Forever21 ligger der også en del sko butikker. På samme side som Forever21 ligger der en som var lige noget for min mor.
På modsatte side finder du Aldo og Footlocker. Og på modsatte side af Macy's ligger der også en rigtig god sko butik. Jeg købte converse, adidas og vans derovre og de kostede alle ca mellem 150-300 kr.

Har hørt at det outlet der ligger en time-halvanden væk centrum skulle være super godt. (Man kan læse om det i "turen går til new york")
Selvfølgelig er der mange flere steder, men dem nåede jeg simpelthen ikke. ;)

Sightseeing:

 • Ground Zero
 • Empire state bouilding
 • Frihedsgudinden + Ellis island
 • Modern Art
 • Grand Central station
 • Central park
 • Brooklyn bridge
 • Hangaarskibet (Med mulighed for også at se Concorden og en ubåd indvendig.)
 • Times Square
 • Public libery (Her kan man komme gratis på internettet)
 • Rockafeller center
 • ChinaTown
(Vi gjorde det at vi så de ting der lå tæt på hinanden samtidigt, det fandt vi nemmest, så man ikke pendler frem og tilbage hele tiden.)

Jeg kan desværre ikke give så mange tips om spisesteder, da vi var for trætte eller fandt andre løsninger en restauranter. Vil dog sige at man kan spise rigtigt billigt i Chinatown og at bagelsbutikkerne er rigtig lækre.

Bogen "turen går til New york" er en rigtig god bog med tips om sightseeing, shopping, underholdning og spisesteder. En rigtig god ting at have med.

En rigtig god ide er at købe et togkort/billet, vi købte nogle som gælder i en uge, de koster ca 25$ = 150 kr. Når du har købt det er der fri mulighed for at køre med subway'en. (Man kan købe dem ved de fleste stationer)

Det er en fantastisk og ubeskrivelig oplevelse, den lange flyvetur værd!

Jeg håber i kan bruge mine tips og får en ligeså god tur som jeg. :)

- Kristine


Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.