Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Rejsetips af samme forfatter

 • Toilet tip i New York

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 10 personer)
  Når man færdes i en storby som New York, er det småt med de offentlige toiletter. Går man ind på en restaurant eller en cafe for at benytte et toilet, skal man ofte bede om en nøgle, vente i lang kø eller man bliver straks anvist et bord, hvor det kan være svært at gå fra uden at være kunde.
  Se hele rejsetippet
 • Kennedy's gravsted i Washington

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 5 personer)
  Jeg var på en guidet cykeltur på 3 timer i Washington, hvor de fleste ting var med i programmet. Vi kørte langs og omkring the Mall, hvor vi så Det Hvide Hus, Capitol samt de mange, mange museer, som har til huse her.
  Se hele rejsetippet
 • Shopping på Broadway

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  Du kan naturligvis godt tage en bustur til Woodbury uden for New York, eller nogen af de andre store outlets, der tilbydder masser af billige mærkevarer.
  Se hele rejsetippet
Morgenmad i New York
FDM travel rejsespecialist
Sune Falk Mikkelstrup Telefon: 70 28 13 22

Morgenmad i New York

Langt de fleste hoteller i New York har ikke morgenmad inkluderet i værelsesprisen. Men de serverer det alligevel, hvis de har en restaurant eller en café tilknyttet.
Lad være med at benytte dig af dette tilbud. Det er generelt alt for dyrt. En omgang morgenmad bestående af kold og varm buffet, koster i retning af 30 USD pr. person. Gå i stedet ud på en af de mange diners eller cafeer, som der findes så rigeligt af rundt i byen. Her kommer New Yorkerne selv på vej til arbejde, og her kan du selv sammensætte din morgenmad, og sparer det halve eller mere. Penge, der kan bruges på så meget andet i denne vidunderlige storby. Dette råd kan du bruge i alle storbyer i USA. Gå ud som en ægte amerikaner og spis, eller tag det med op på dit værelse.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Sune Falk Mikkelstrups profilside

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.