Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Rejsetips af samme forfatter

 • Burgers i USA - What to choose

  (Bedømt af 8 personer)
  09.01.13: Jakob Endahl
  Det kommer vel ikke bag på de fleste at udvalget af Fastfood, og i sær burger restauranter i Burgerens hjemland USA er stort og for nogle måske uoverskueligt.
  Se hele rejsetippet
 • Miami - Meget mere end SouthBeach

  (Bedømt af 6 personer)
  04.01.13: Jakob Endahl
  Når I besøger Miami, er South Beach og Art Deco området selvfølgelig et besøg værd. Brug stranden, bor på et hotel ved Ocean Drive, gå nogle gode ture op af Collins Avenue, shop på Washington Avenue, spis middag på Lincol Road Mall og nyd en af de mange farvestrålende drinks, hvor min personlige favorit er Miami Vice.
  Se hele rejsetippet
 • Transport fra Lufthavnen i USA

  (Bedømt af 4 personer)
  04.01.13: Jakob Endahl
  I ankommer nu efter en lang flyrejse til jeres ankomst destination. Og efter imigrationen og venten på jeres bagage, skal i nu tage stilling til hvor i kommer frem til Jeres hotel.
  Se hele rejsetippet
Nej, man går da ikke i Central Park.
Rejsetips indsendt af:
Esbjerg
17. maj 2011

Nej, man går da ikke i Central Park.

Jo det kan man faktisk godt gøre. Men er i første gangs besøgende i New York, og vil i op og udforsket den kæmpe store park, så vil jeg dog anbefale jer at tage en guidet cykeltur.
At blive transporteret rundt i parken, samtidige med at man får en del historie , udpeget hvor de kendte bor og ser de kendte steder som Strawberry Fields, er en fantastisk måde at komme rundt og se parken på. Turen tager fra 40 til 60 min. og koster omkring 20 USD pr. person . Det er et rigtig godt alternativ til f.eks. hestevogn, som er en smule dyrere.
Nej, man går da ikke i Central Park.

Når i så har overstået jeres cykeltur, kan i vælge at gå turen igen. Selvfølgelig behøver det ikke at være en identisk tur, men i har fået et rigtig fornuftigt overblik over parken, og hvor man skal gå hen mm. Parken er blandt andet kendt for at en masse Hollywood film og TV serie som f.eks. FRIENDS, Alene Hjemme, Godfather, Sex and the City med flere.
Nej, man går da ikke i Central Park.

Efter en god lang gå tur er tiden måske inde til at tage videre rundt i den enorme by. Eller i kan tage ned til The Pond som ligger i Parken, og leje robåde. Er vejret til det, er det en vidunderlig måde at fuldende Central Park på. Prisen er ca. 12 USD pr. time.

At besøge Central Park, behøver ikke at være en kort fornøjelse. Parken er fantastisk, og man kan bruge en masse gode timer der.

Kommentarer til rejsetippet om New York

Central Park

12/01 2012 Frank Østergaard
Kan varmt anbefale en guidet cykeltur rundt i Central Park. Spørg guiden om turen går forbi statuen af vor store digter H. C. Andersen. Han sidder og "læser" op af Den grimme ælling". Er et besøg værd
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.