Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

 • Guds eget land - part 2

  (Bedømt af 60 personer)
  Det var præcist 1 års siden min kone og jeg sidst besøgte USA (se evt. rejsetipset ”Gud egen land) og det var igen blevet Memorial Day – amerikanernes største shopping weekend, hvor der altid er gode rabatter at hente.
  Se hele rejsetippet
 • Cool New York Tips - The Rock

  (Bedømt af 9 personer)
  07.05.14: Jan
  New York skal ses fra oven og oplagt er det at besøge Empire State Building. Men du bruger timer og dollars på at komme derop.
  Se hele rejsetippet
 • Transport

  (Bedømt af 2 personer)
  08.01.14: Hanne Enghoff
  Uanset hvor man rejser hen i verden, så har man brug for at komme rundt på ens rejsemål. Er man back-packer, ude på egen hånd for første gang og som regel med få penge på lommen, eller er man bare eventyrlysten,så kaster man sig ud i de billigste løsninger, der som regel er en kombination af busser og undergrundsbaner, og som man finder ud af at komme rundt med efter man er ankommet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til New York

New York
Rejsetips indsendt af:
Andreas
Valby
17. marts 2016

New York

1. dag lander vi i New York. Det er varmt, varmere end vi forventede. Vi får hurtigt tildelt en Taxa uden for lufthavnen og sætter afsted mod Times Square, Manhatten.
Vi er helt høje på tanken om de næste tre uger skal tilbringes i dette fantasiske land.
Den første uge, bliver gået meget, rigtig meget. Vi ser alt hvad turister skal se og lidt til. Vi er her i starten af August måned og Times Square er overproppet med mennesker, det er ikke til at være her. Dog går vi en dag forbi kl 6 om morgenen hvor her kun er få, meget surealistisk, at se et næsten mennesketomt Times Square.

Las Vegas

Efter en uge i New York med massere af mennesker og kanstant nye indtryk, kan vi slappe lidt af på flyet på vej mod Los Angeles, hvor vi hente vores udlejnings bil og sætte direkte mod Las Vegas. Vi har været oppe siden kl 4, men føler os ikke det mindste trætte da vi når frem til biludlejningen. Frem kommer en super lækker hvid Ford Mustang cabriolet fra 2015. Vores to mellemstørelse kufferter kan dog kun lige være i bagagerummet. Nu er der kun én vej og det er mod Las Vegas. turen bør tage max 5 timer og vi tænker at det er en nem sag. MEN det er fredag og vi helt klar ikke de eneste der sætter kursen mod Las Vegas, køreturen ender med at tage 8 timer, ja 8 timer. 7 timers flyvetur og 8 timers kørsel gør at vi er godt udkørte da vi når frem. Vi kan lige overskue en bid mad og så er det i seng. Vi bor på Golden Nugget, et ikonisk hotel med tilhørende kasino. Dog er der et godt stykke vej fra Freemonth street hvorpå vores hotel ligger til The Strip. Vi havde 1 hel dag i Vegas inden turen går mod Yosemite.
Yosemite

Yosemite

Vi kører afsted mod nationalparken Yosemite, turen er fantastik, igennem Death Valley og de åbne ørkenlandskaber, det giver en helt special følelse af frihed. Vi har lejet et motelværelse få minutternes kørsel fra parken, hvor vi overnatter, så vi kan stå tidligt op og komme ind og udforske parken. Da vi vågner, er vi friske, udhvilede og klar til at komme ud og vandre i én af USA's største national parker. Vi henvender os et sted i parken, hvor de kan vejlede os om hvilke ruter vi skal vælge alt efter hvad vi gerne vil opleve. Vi vælger hvad vi troede var en kort rute op forbi nogen vandfald. Det tog 2 timers at komme op og 1 time komme ned fra det høje bjerg, men det var alle smerterne og de ømme ben værd. once i a lifetime experince !!
Nu er er videre til San Francisco
San Francisco

San Francisco

Vi bookede et hotel så tæt på centrum som muligt, da SF er en by hvor man nemt kan komme rundt med offentlig transport.
Der er ikke så meget at sige, SF skal opleves. Et godt tip ville dig være at leje en parkeringsplads i et parkeringshus for hele ugen, det gjorde vi for kun 800kr vi kunne hente og aflevere bilen som vi havde lyst til. Det var helt perfekt.
Los Angeles

Los Angeles

Vejen til L.A. via er highway 1 er absolut noget af det smukkeste jeg nogensinde set. Vi stoppede en del gange, bare for at nyde udsigten.
i L.A. havde vi brugt Airbnb og lejet et gæstehus hos en privat, det var helt fantastisk. Vi havde egen indgang, gratis parkering, adgang til pool, gril mm. Bedste beslutning ever!
I Los Angeles er der meget trafik, men stadig vil bilen være at fortrække da offentlig transport er l***.
Ligesom SF skal L.A opleves, både universal studios, venice beach og mm. fuldender virkelig de mange oplevelser.
Alt i alt har det været den bedste ferie nogensinde. Jeg kunne gøre det hele en gang til når som helst.

Seværdigheder

Kommentarer til rejsetippet om New York

Anbefalede websites til planlægning af roadtrip?

21/06 2016 Astrid
Hej. Kan du anbefale nogle website at slå vejen forbi når man gerne vil planlægge sin roadtrip?

Hvad kostede jeres tur?
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.