Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Fantastisk udsigt over New York
Rejsetips indsendt af:
Jane Bech
Spentrup
17. maj 2010

New York - Byen der skal besøges

Der kan ske alt i New York og det er godt at vide lidt om byen, inden man ankommer. Man kan foretage sig næsten alt i New York.
Guggenheim -vildt flot
Guggenheim -vildt flot

Dyt, båt og mange mennesker vandrer forbi...

Der er mange mennesker i New York og der sker hele tiden noget. Man bliver fanget af byen og dens liv, som aldrig går i seng og lukker ned. Jeg har været der og fandt ud af, at man kan foretage sig rigtig mange ting og det er en meget kulturel by med mangfoldighed blandt mennesker og arkitektur. Jeg elsker byen og dens mange beboere, der er yderst gæstfrie for turister og alle føler sig velkommen. Så tag til New York og nyd en weekend, en uge eller med kæresten, veninden eller sågar familien.

Kommentarer til rejsetips om New York

Frihedsgudinden

28/05 2010 Brigitte Malou Christensen
Det lyder rigtig spændene. Vi skal afsted om 3 uger, men har kun 3 dage i New York, derefter skal vi videre til Florida. Vi vil høre om du har noget erfaring mht det praktiske ved Frihedsgudinden. Vi har bestil billetter til færge og museum, dog var det ikke muligt at komme helt op i kronen. Hvor længe før skal vi være der, når vi har billetter til færgen kl 14? og er det til at finde den rigtige kø og hvor man skal hen? Håber du kan hjælpe.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.