Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

New York - Empire State Building
Rejsetips indsendt af:
Jeanet Larsen
Søborg
25. jan. 2011

New York - Empire State Building

Vi var hele familien på tur til New York. En helt fantastisk oplevelse. Ud af mange oplevelser, var turen til tops i Empire State Building det hele værd.
Vi var taget derop sent på eftermiddagen. Først var vi en tur i en simuleret helikoptortur over Manhatten, det var sjovt at sidde der med benene svævende og 'flyve'. Efter den tur gik det videre op med elevator, en hurtig tur. Herefter gik vi udenfor og så ud over Manhatten, himlen var helt blå og udsigten fantastisk. Vi blev der så til solen gik ned. Det er en af de mest fantastiske solnedgange jeg længe har set.
Søndagstur til Harlem

Søndagstur til Harlem

Vi besluttede at vi også ville se en metodistkirke i Harlem. Vi tog en guidet tur, og fik set rigtig meget af Harlem. Vi var bl.a. i 128. gade hvor alle skodder er malet af en lokal kunstner, som har besluttet at han vil male gaden kønnere når forretningerne har lukket. Turen i kirken var en meget speciel oplevelse som kan anbefales.
New York - Empire State Building

Kommentarer til rejsetippet om New York

New York.

17/02 2011 Gutten harboe
At læse Jeanets beretning om New York, bringer minder frem fra vores tur i februar sidste år.
Min kone og jeg havde ikke i vores vildeste fantasi troet at vi skulle komme til at opleve det, at komme til New York.
Det lagde sig til rette på den måde at vores datter skulle derover i praktik i 4 måneder som led i sin uddannelse som grafisk designer. Hun havde lejet en lejlighed på Manhatten sammen med en veninde fra skolen i Haderslev, vi boede så hos dem .Den ældste af vore drenge fik lyst til at tage med, det var vi glade for, da han taler flydende engelsk fra sin tur til Australien. Jeg må give Jeanet ret i at Empire State Buiding er en oplevelse netop på den tid af dagen, det var også på den tid vi var der. Ligeså at oplevede vi også en Metodistkirke, vi ville gerne opleve gospel, hvor vi blev budt på kaffe da vi kom, og suppe efter Gudstjenesten, det var helt specielt.
Ellers oplevede vi Central park, Apple huset, MM huset, Wall street, China town, Times square, Iron building, som er lidt speciel ved sin trekantede form, den kan også ses fra Empire, også FN`s hovedkvarter, vi var med svævebane til en lille ø i East river, Roosvelt Island, og med båd forbi Frihedsguinden, og en spadsertur over Brooklyn Bridge og Manhatten Bridge, og stedet hvor World Trade center havde været. Vi besøgte en resturant ved Times square vor betjeningen var unge mennesker der ville ind på Broad way musicalen, og som sang ind i mellem de serverede. Det vil føre for vidt at nævne det alt sammen, det skal nævnes at 3/4 af vores færden var til fods på de 9 dage vi var der, så vi fik gået mange gange op og ned af Broad Way, som er en oplevelse i sig selv.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/puerto-de-soller/cala-d-or-park-club-apartments.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.