Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Rejsetips af samme forfatter

New York for begynder
FDM travel Presale coordinator
Mette Tjæreborg

New York for begynder

Som første gangs turist i NYC syntes vi det var svært at vælge hvad vi skulle se, man jo helst nå det hele, men selvfølgelig er det umuligt i en storby af New Yorks størrelse.
Vi valgt faktisk at gøre det mange nok vil mene er det mest turistede man kan gøre, nemlig at købe en 3-dags billet til turistbusserne der kørte fast rute over hele Manhattan. Men det kan jeg kun anbefale at gøre, dels får du også billet til Empire State Building og færge rundt om Manhattan, dels får du set HELE Manhattan sådan lidt fra oven.

Vi kom rundt forbi mange af de kendte bygninger – som f.eks Flatiron bygningen og UNSCOs hovedkvarter som man bare skal se, men det egentlig er helt fint at køre forbi på toppen af en dobbeltdækker bus. Vi kom også hele vejen rundt om Central Park og igennem Harlem, et område jeg ellers ikke tror vi havde nået hvis vi ikke have haft de tre dage med bus. Greenwich samt mange af de andre områder i New York stod vi af i, udforskede på egen hånd og hoppede så på bussen igen og videre til næste område vi ville besøge.

Så konklusionen fra min side er altså; man skal ikke være så bange for at ”lege” rigtig turist første gang i en storby, men tage et par ture med de ”hop-af-hop-på” busser som efterhånden findes i langt de fleste storbyer. Vi havde i hvert tilfælde stor glæde af det i New York og syntes det var noget bedre at sidde på toppen af en bus og nyde byen, end at skulle have været op og ned af undergrunden for at komme fra A til B.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Mette Tjæreborgs profilside

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/vietnam/hanoi/vietnam-fra-nord-til-syd-med-en-refleksion-over-krigen-mellem-nord-og-sydvietnam-1964-1973.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.