Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

New York - Glem Politikens rejsebøger
Rejsetips indsendt af:
Camilla Thinggaard
Viborg
27. juli 2011

New York - Glem Politikens rejsebøger

Politikens rejsebøger er fine, men ønsker man at opleve en storby på en lidt anden måde end alle de andre turister, kan det anbefales at henvende sig ved de små kiosker eller gadevogne, der sælger aviser og blade og spørge efter et blad eller avis, der beskriver hvad der sker i byen i denne uge.
Specielt i New York er der rigtig gode by-guides som New Yorkerne også selv bruger. New Yorkerne er desuden rigtig glade for at snakke og hjælpe, så hvis man spørger efter en god blad-guide er det næsten helt sikkert at man får nogle gode tips med på vejen, og til tider endda tilbud om et job i avisboden med i købet.

Og så kan man jo også lige købe lidt kanel-tyggegummi, nogle Twizzlers og en pakke Parliament når man nu alligevel er ved en kiosk.
New York er helt klart en oplevelse man skal unde sig selv. New Yorkerne er et helt specielt folkefærd, gør dig selv den tjeneste at snak med nogle af dem. Du glemmer aldrig den dag du mødte en ægte New Yorker.

Seværdigheder
Praktiske tips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/palma-de-mallorca/platja-daurada.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.