Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

New york, New york
Rejsetips indsendt af:
anna Bardram
Holme Olstrup
21. jan. 2010

New york, New york

Midt i en til tider hektisk storbys ferie fandt vi et åndehul i Brooklyn botanic gardens, til at lade batterierne op til mere shopping og sightseeing.

Efter et par dages hardcore shopping ...

Havde min kæreste og jeg (nok mest ham) virkelig brug for en pause fra butikker, køer og høje bygninger?. En ven havee anbefalet os at gå en tur over Brooklyn Bridge for at se byen fra en anden vinkel, jeg tænkte hvad specielt er der så ved en bro!?

Men hold da op en tur over Broklyn bridge til fods må bare opleves, at se de høje skyskrabere strække sig langs kysten, bilerne køre i massevis til og fra byen og menneskene der forhåbningsfuldt går byen i møde, er fasinerende man kan næsten mærke byen pulsere på afstand. På den anden side ligger en usleben diamant ... Brooklyn Botanic Garden en fantsktisk smuk oase et stenkast fra storbyen. Den er ikke så "crowded" som Central park og helt sikkert turen værd. Vi kom da der var Kirsebærtæs festival (maj) og hele haven blomstrede. Deres udstilling af bonsai træer var også noget værd at skrive hjem om!! Da vi kom hjem om aftenen var vi klar til den næste 7 dage og selv om vi oplevede mange musseer, gode reatauranter, og fede butikker er haven det jeg husker mest...

Seværdigheder
Åndehuller
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/rhodos/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.