Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Rejsetips af samme forfatter

 • 10 steder jeg aldrig glemmer

  (Bedømt af 30 personer)
  02.08.13: Ida Andersen Tambjerg
  Kender du det, når et sted blæser én helt bagover? Sådan et sted, der mejsler sig ind i bevidstheden og måske endda ændrer ens syn på verden en lille smule? Dette rejsetip er mit eget bud på, hvor disse magiske steder findes, baseret på mine rejser rundt omkring på vores utrolige klode.
  Se hele rejsetippet
 • Tanzania - meget mere end safari

  (Bedømt af 2 personer)
  21.07.13: Ida Andersen Tambjerg
  Brølende løver, springende gazeller og hylende hyæner på en uendelig savanne. Det er nok den drøm, mange har om rejsen til Afrika. Afrika – og i særdeleshed Tanzania – rummer alt dette men også mange andre utrolige oplevelser.
  Se hele rejsetippet
 • Kærlighed til kaos - en guide til Nordindien

  (Bedømt af 18 personer)
  05.05.13: Ida Andersen Tambjerg
  Lad mig sige det med det samme – dette er ikke en guide til en daseferie på en rolig bountystrand med palmesus, bølgeskvulp og kølige drinks.
  Se hele rejsetippet
New York på den fede måde
Rejsetips indsendt af:
Ida Andersen Tambjerg
Aarhus V
6. juni 2013

New York på den fede måde

Start spreading the news
I’m leaving today
I want to be a part of it
New York, New York
Frank Sinatra
Gadekunstner på Manhattan
Gadekunstner på Manhattan

Umuligt at kede sig!

Vil du også være en del af det? Så hop på det næste fly til verdens fedeste by – men tag lige et kig på min guide her inden og få gode tips om New Yorks kendte og mindre kendte højdepunkter. New York er et fantastisk rejsemål, der tog mig med storm, og hvor kedsomhed er – nå ja, en by i Rusland!
Gudinde-sightseeing med Statens Island-færgen
Gudinde-sightseeing med Statens Island-færgen

Frihedsgudinden for fattigrøve

Medmindre du har sat dig i hovedet at du bare skal op i Frihedsgudinden, så kan det berømte symbol på byen og selve USA besøges på en god og ganske gratis måde. Tag den gratis færge til Staten Island – den sejler forbi New Yorks højtravende femme fatale, og du kan få nogle fine billeder herfra.
Gadekunst på Manhattan
Gadekunst på Manhattan

Frokost i det grønne

En picnic i byens åndehul Central Park med medbragt mad fra én af byens mange lækre take out-steder er en ægte New Yorker-oplevelse, hvor jeg så en anden side af den pulserende storby. I efterårsferien er New York velsignet med Indian Summer, mens Europa er gået i hi, og Central Park er et fortrinligt sted at nyde det.
Carrie Bradshaws ikoniske lejlighed
Carrie Bradshaws ikoniske lejlighed

Get Carried away!

Hvis New York ligesom for mig er synonymt med Sex and the City og Carrie Bradshaw, så tag din veninde i hånden – eller et fast greb i din mand – og besøg hendes lejlighed på 66 Perry Street, Manhattan. Ind kommer du desværre ikke; et venligt men bestemt skilt gør det klart, at flere af klodens kvinder har forsøgt. For hvem ved – måske gemmer mr. Big sig derinde?
Snup bagefter en lækker pink cup cake på Magnolia Bakery (magnoliabakery.com) ligesom Carrie og Miranda gjorde det – så fås det altså ikke bedre, piger!
Himmelsk lasagne på restauranten Candle 79
Himmelsk lasagne på restauranten Candle 79

Mad i verdensklasse

New York er et gastronomisk mekka, hvor du kan mæske dig i hele klodens kulinariske tilbud. Så hvor begynder man? Mit råd er Candle 79 (www.candle79.com), en skøn restaurant med udsøgt vegetarmad, der stadig kan få min mund til at løbe i vand.
Hængende pekingænder i China Town
Hængende pekingænder i China Town

Billig street food

Hvis dine lommer ikke ligefrem bugner af dollars, så er det faktisk nemt at spise enormt billigt i New York, hvis man holder sig til Subway-sandwich, pizza og burgere – priserne på den slags street food er meget lavere end i Danmark. Det lyder som et meget usundt tip – og det er det også:) Men hvem ville ikke blive fristet af en kæmpe pizzaslice og en cola for 1 dollar?
Fabelagtig udsigt fra Brooklyn Bridge!
Fabelagtig udsigt fra Brooklyn Bridge!

Brooklyn Bridge skal ses om aftenen

En rigtig romantisk dag i New York skal også afrundes på romantisk vis. Her vil jeg varmt anbefale at tage ud til flotte Brooklyn Bridge når mørket har lagt sig over byen. Vuet udover New Yorks myriader af lys, der genspejler sig i det sorte vand, er det stærkeste minde, jeg har fra min rejse.
Shop fra morgen til aften i byen der aldrig sover
Shop fra morgen til aften i byen der aldrig sover

Gør et røverkøb

New York er verdens shopping-hovedstad, og som dansker kan du gøre nogle rigtige røverkøb, hvis du går efter amerikanske mærker som Lewi’s, Nike, Master Organics, MAC osv. Kan særligt anbefale Nike Town (6 E 57th St) – en hel by af sportstøj!
Manhattans skyskrabere er virkelig imponerende
Manhattans skyskrabere er virkelig imponerende

Den grå hund

Trænger du til en kaffepause midt på dagen eller en god brunch, så styr lige mod the Grey Dog (90 University Place, www.thegreydog.com). Den übercool café er så hip blandt Manhattans studerende, at du kan ende med at stå i kø ude på gaden – men det er det hele værd! Grey Dog’s rustikke interiør, laidback stemning, billige smoothies og lækre american pancakes betød, at det blev vores stamsted. Vil du have en mere traditionel, amerikansk madoplevelse, så læg vejen forbi én af de mange Diner’s, der er ligeså amerikanske, som de ser ud på film.
Advarsel: M&M World er stærkt vanedannende!
Advarsel: M&M World er stærkt vanedannende!

Paradis for slikmunde

Times Square er New Yorks bankende hjerte, som blæste mig helt bagover! Tæt på den berømte plads fandt vi et paradis for slikmunde, nemlig M&M World (www.mymms.com). Flere etager fuld af farverig chokolade, slikskulpturer og gratis smagsprøver – et must for børn og barnlige sjæle!
Gadekunst i Harlem
Gadekunst i Harlem

Harlem – Da real stuff

New York er en smeltedigel af kulturer, og bydelen Harlem er et must, hvis du vil opleve et Manhattan langt fra Upper East Side. Her kan du spise seoul food, gå på jazzklub, opleve en gudstjeneste med gospelkor og shoppe det nyeste gangster-bling-bling-ghetto-gold.
New York bugner af lækre cupcakes og guf.
New York bugner af lækre cupcakes og guf.

MoMA - mmmm.... museumsMUMS!

The Museum of Modern Art (http://www.moma.org/) eller MoMA, som det hedder i folkemunde, er en institution indenfor moderne kunst og ét af de absolutte højdepunkter på min tur. Museet er en sublim oplevelse både for den kunstinteresserede og den knap så interesserede! Her finder man nemlig de mest kendte værker af verdens mest berømte kunstnere som Picasso, Dalí , Van Gogh, Munch og Monet. Det bedste museum, jeg har besøgt i mit liv.
Gruopvækkende Halloween-udsmyking på lejlighed i Manhattan
Gruopvækkende Halloween-udsmyking på lejlighed i Manhattan

Overraskelser i gadebilledet

New York handler ikke bare om vilde skyskrabere, dyr shopping og hæsblæsende sightseeing. Her er masser af gratis glæder og overraskelser rundt om hvert et gadehjørne, hvilket betyder, at man aldrig keder sig. Prøv at lægge mærke til detaljerne i gadebilledet… smukke New Yorker-lejligheder med udvendige trapper, gule taxaer, halloween horror-udsmykning, gadekunstnere, markeder, hængende pekingænder i China Town, Brooklyns hyggelige gader, professionelle hundeluftere, ultraortodokse jøder med høje hatte… det hele er med til at forme New York – en by, jeg aldrig vil glemme!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.