Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Rejsetips af samme forfatter

 • Alle de hoteller

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 6 personer)
  Det kan være sin opgave at vælge det perfekte hotel til sin storbysferie, jeg kender det alt for godt selv. Man vil gerne bo centralt, hotellet skal være pænt og rent, der skal være badeværelse med eget toilet på værelset og så skal morgenmaden bestå af mere end bare et toastbrød.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland hotellerne ”Hvad skal man vælge”

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 7 personer)
  Der var engang en lille familie med mor, far og bror og lillesøster, de ønskede at bo på det perfekte hotel i Disneyland. Kravene var mange da alle havde hver sine drømme om oplevelsen i Disneyland og hotellet de skulle bo på.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland After Dark - Fantastisk oplevelse

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 6 personer)
  Efter en dag med skrig og skrål, grin og sug i maven, fantasien har fået frit løb.
  Mættet på oplevelser og den store slikkepind har mistet sin interesse og smag, sænker mørkets sig over Disneyland parken.
  Se hele rejsetippet

New York skal opleves over flere gange

New York set oppe fra Empire state Buliding, som giver et super overblik over hvordan byen er bygget op. Hvis i beslutter jer for at besøge denne bygning vil jeg anbefale jer at tage med på den "helikopter" tur ud over byen, i en simulator, det er en meget anderledes og skægt oplevelse at få.
Lækkert med champange efter en lang og god flyvetur med SAS
Lækkert med champange efter en lang og god flyvetur med SAS

Shoreham

Vi var to tøser af sted i en uge, hvor vi boede på et af New Yorks 4* hoteller, Shoreham.
Hotellet ligger stort set mellem Central Park og Time Square. Hotellet er holdt i en moderne stil, med flotte værelser. Værelserne er ikke vildt store men de er rene og velholdte og det passer perfekt til to personer. Vi boede i ét almindelig standart værelse til to personer. Vi blev modtaget med et glas champagne af det venlige personale. Fik informationer om at der kunne tilkøbes morgen mad som nydes i baren samt hvis vi ønskede kaffe, te eller kakao kunne vi frit benytte os af automaten som står i lobbyen. Vi benyttede os ikke af deres morgenmads tilbud, da vi meget hellere ville prøve de forskellige Diners som ligger i kvarteret, dette er også billigere end at spise på hotellet.
Fantastisk Diners i NYC
Fantastisk Diners i NYC

Diners Stardust underholdning

En af de Diners vi prøvede hedder Stardust og hvis man er glad for musicals kombineret med pomfritter og milkshakes så er dette stedet at besøge. Tjenerne skiftevis tager i mod ordre, servere samt synger og underholder gæsterne. Så hvis en af tjenerne lige pludselig står på bordet bag dig og danser eller der kommer stemmer oppe fra balkonen så er det ganske normalt. Underholdningen er super, mande er typisk amerikansk og personalet er super professionelle.
M&Ms world her kunne jeg sagtens have handlet mig fattig i chokolade
M&Ms world her kunne jeg sagtens have handlet mig fattig i chokolade

M&Ms World

Jeg elsker bare M&Ms og i New York findes der M&Ms i alle mulige farve og med forskellige fyld. Butikken er i to etager og er et rent eldorado for M&Ms elsker. For ikke at tale om alle de gadgets og assesories man kan købe sig fattige i. Både du, dine børn og din hund kan klædes i tøj med M&Ms logo så i matcher.


The city deffently never sleeps.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Ditte Windelborg Ryges profilside

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/lissabon/forkaelelse-i-lissabon.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.