Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Rejsetips af samme forfatter

 • St. Pauls kirke i New York

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 14 personer)
  17.07.12: Tina
  Hvis du har besøgt 9/11 Memorial – eller er på andet ærinde i Lower Manhattan omkring Ground Zero, Wall Street eller City Hall - vil jeg anbefale at du efterfølgende besøger St. Pauls kirken.
  Se hele rejsetippet
 • 9/11 Memorial i New York

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 12 personer)
  17.07.12: Tina
  Jeg tror at der er mange mennesker, der har det lidt som jeg med 9/11 Memorial - Det er sådan lidt mærkeligt, ubehageligt og måske er det nok fordi det stadig liiidt for tæt på… men det vil det nok være for mange af os rigtig længe endnu.
  Se hele rejsetippet
 • Vinlandet - og skønne Stellenbosch

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 8 personer)
  10.07.12: Tina
  Sydafrika er et af mine absolutte favorit rejseland, da det i mine øjne har… ganske simpelt – ALT!
  Se hele rejsetippet
New York TV & Movie Sites tur
FDM travel - Community Manager
Tina Telefon: 70 11 60 11

New York TV & Movie Sites tur

Jeg er en yderst passioneret film-nørd, så for mig er denne tur super oplagt. Men uanset om man har min interesse eller ej, så tror jeg at alle vil få noget ud af TV and Movie Sites turen.
Den er naturligvis minded på at film og tv-spots, men jeg vil altså vove den påstand at selvom man stadig vil nyde turen og få en masse ny viden – både om byen, men i særdeleshed om film og tv-serier.
New York Public Library
New York Public Library

Hvad kan du forvente?

Turen varer ca. 3½ time og foregår i en komfortabel bus, hvor en entusiastisk (og nørdet) guide undervejs fortæller sjove historier og små anekdoter - om både de steder, der fremvises, om dét at indspille film eller tv-serier i en by som New York. Der bliver vist adskillige klip, som viser de scener hvor det pågældende sted, bygning, park, butik eller brandstation nu figurerer i filmen/serien.


Det kunne f.eks være et klip fra ”Sleepless in Seatlle”, hvor hovedpersonerne, spillet af Tom Hanks og Meg Ryan, i slutningen af filmen mødes på toppen af Empire State Building, som så bliver vist som man passerer netop Empire State Building. Eller foran The Plaza Hotel, hvor der vises klip fra ”The Way We Were”. Eller Foran New York Public Library, hvor der vises klip fra “Spiderman” og “The Day after Tomorrow”…

Man ser og passerer blandt andet også Radio Music Hall (er med i ”Annie”, ”The Godfather”), Tiffany & Co.( nok mest kendt fra ”Breakfast at Tiffanys”), Katz Delikatessen (den berømte scene fra ”Da Harry mødte Sally”), Al´s Soup Kitchen (fra Seinfeld – the Soup Nazi), Rockerfeller Center (”Home Alone 2”, ”30 Rock”) og Astor Place (fra ”Sleepers”). – og mange, mange, mange andre steder…
Foran den brandstation de bruger i Ghostbusters
Foran den brandstation de bruger i Ghostbusters

Der er masser af stops og sladder undervejs

Der er også indlagt flere stops undervejs, hvor man kommer ud og kan tage billeder og kigge nærmere på stedet. Der er blandet andet stop ved den brandstation, som de bruger i Ghostbusters, foran ”Friends” bygningen, ved Washington Square Park og på trappen foran Cosby´s hus.

Man får også udpeget en masse af de steder og områder, hvor de rige og berømte bor, spiser frokost jævnligt og en masse andet sladder… :)
Selvom man er lige så nørdet som undertegnede, så tror jeg at de fleste vil blive lidt forbløffede over HVOR mange film, der egentlig foregår i New York – og ikke mindst hvor meget man konstant genkender.

Screentours tilbyder også andre spændende ture rundt om i byen, som er lidt mere ”specialiserede”, det kan være en gå-tur i Central Park, hvor utallige film ser filmet, en ”Sopranos” eller ”Gossip Girl” tur og så naturligvis en ”Sex & the City” tur (se mit rejsetips om denne under mine tidligere rejsetips)

En stor og begejstret anbefaling herfra!

http://ww.screentours.com/tour.php/manhattan/
Ikonisk billede på fliserne foran den brandstation de bruger i Ghostbusters
Ikonisk billede på fliserne foran den brandstation de bruger i Ghostbusters

Foran The Plaza, som er kendt fra utallige film og tv-serier
Foran The Plaza, som er kendt fra utallige film og tv-serier

på "Cosbys" trappe
på "Cosbys" trappe

Kommentarer til rejsetippet om New York

The Daily Show

11/08 2012 Henrik
Var selv i New York 2012 og se disse locations. Dog kunne vi ikke huske hvilket hus der var Cosby's...! Pinligt!

Cosby, Sex and The City (Carries hus) og Venner ligger inde for det samme lille område.

Gostbustershuset er ikke til at tage fejl af, det var klart det bedste.

En ting jeg klart kan anbefale er at tage ind og se optagelser til et tv show. Selv var jeg inde og se The Daily Show. Det kan være en udfordring at få billetter hertil. Hvis du vil ind og se The Daily Show har jeg udarbejdet en lille guide: www.the-daily-show.wew.dk
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Tina s profilside

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/marokko/marrakech/1001-nats-eventyr-i-marrakech.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.