Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

New York set fra Hudson River.
Rejsetips indsendt af:
Sus Bendtsen
Frederikssund
4. juni 2009

New York we´ll meet again, that´s for sure!

Turen med veninderne går til New York, nogle forrygende dage i byen der aldrig synes at sove. Dage fulde af hektisk aktivitet, nysgerrighed, betagende skyskrabere og et møde med "New Yorkerne", som tydeligvis er stolte af deres by.

"The big apple"

Hvis man er til fred og ro og stille øjeblikke skal man ikke tage til New York, som lokker dig ud i en betagende hektisk aktivitet i et menneskemylder, mellem skyskrabere og alligevel stille og sælsomme øjeblikke, som når du pludselig står på en subway station og sludrer med en venlig og imødekommende inkarneret New Yorker kvinde, som forlod New York nogle år, men savnede byen så meget at hun bare måtte tilbage. "èn gang New Yorker altid New Yorker", som hun fuld af stolthed over sin hjemstavn, fortalte os.

New York har det hele, faktisk også de stille øjeblikke, som da vi tog en tur med den charmerende iraker rundt i Central Park på hans cykel. Der var egentlig kun plads til 3, men 4 kunne da lige gå, hvis vi accepterede et mindre tempo. Den mand snakkede uafbrudt og kærligt om byen og dets befolkning. "Husker du Home Alone-filmen" spurgte han sønnen på 13 år ? og kunne fortælle ham at noget af den var optaget lige netop ved det stop. På turen var mange andre stop, hvor han igenkaldte minder i os fra store og gode filmoplevelser. Dakota bygningen hvor John Lennon blev skudt, tårnet hvor spiderman kravlede op, for ikke at glemme tårnet hvor den kæmpemæssige King Kong i kravlede rundt. Man havde tit en fornemmelse af at stå i en filmkulisse.

New York var også sørgmodighed ved synet af Ground Zero. Beundring ved mødet med "The liberty statue" . Genkendelse ved en gåtur gennem Greenwich village på trods af aldrig at have været der før. Overraskelse over farverne i China Town. Benovelsen over at gå en tur ned ad Broadway. Samt blot mødet med de imødekommende og venlige amerikanere.

New York "We´ll meet again and thats for sure !!!!"
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.