Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Brooklyn Bridge
Rejsetips indsendt af:
William Petersen
Skagen
25. sept. 2009

NYC på mange nye måder

Jazzklubber, Staten Island Ferry & Williamsburg i Brooklyn - læs tips til nye og spændende oplevelser i New York City.
Williamsburg, Brooklyn
Williamsburg, Brooklyn

Jazz, Staten Island Ferry og Brooklyn

En tur til NY er fantastisk, næsten uanset hvad man vælger at se og opleve. Jeg har været der nogle gange efterhånden, men denne tur var den hidtil bedste.

F eks var min medbragte jazzinteresserede svoger den direkte årsag til besøget på to jazzklubber på Manhattan: Blue Note og Jazz Standard. Oplevelser jeg aldrig vil glemme - også fordi, man her kommer i tæt kontakt med den lokale new yorker, hvilket man altså ikke gør lige i turistområdet på Times Square.

Denne gang blev det også - for første gang - til en tur med Staten Island Ferry; den bedste måde at se Frihedsgudinden uden ligefrem at besøge stedet. Man kommer ganske tæt på - godt for de fotointeresserede! Færgeturen er gratis.

En ligeledes gratis fornøjelse er en gåtur på Brooklyn Bridge over East River. Mit gæt er, at turen kan gøres på en halv time, hvis man vælger ikke at standse undervejs; jeg vil dog mene, at dette er en umulighed, da synet af Manhattan Skyline set fra en ny vinkel er så bjergtagende, at man bare må stoppe op mange gange.

Vel ankommet til Brooklyn tog vi en taxa til Brooklyn Brewery, hvis gode øl jo også er at finde på hylderne i Danmark. Bryggeriet ligger i Brooklyn-bydelen Williamsburg - hvilket vi glemte at fortælle taxachaufføren med en større tur gennem Brooklyn Heights til følge, men det var også en stor oplevelse og taxaer er nu engang billige i NY set med danske briller.

Gå ikke glip af en gåtur i området ved bryggeriet: netop denne del af Williamsburg kan sammenlignes med Greenwich Village på Manhattan. Mange unge er pga de stigende omkostninger i The Village fortrukket til Williamsburg og lever her det samme afslappede og tilbagelænede liv som i Greenwich Village.

Jeg kan anbefale ovenstående oplevelser også fordi det i materiale om New York ikke ligger lige for at nævne f eks en slentretur i Williamsburg, Brooklyn.

Det er bare med at komme i gang!

Kommentarer til rejsetips om New York

Dejlig artikel

15/10 2009 lotte
Det er en fin artikel - og fortællingen har inspireret mig til at tage til NY og til Brooklyn - godt gaaet og tak for den.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.