Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Rejsetips af samme forfatter

 • Sød og rar befolkning og lækker mad.

  (Bedømt af 1 person)
  24.10.13: Ingelise Sørensen
  Vi var i Hua Hin og Thailand for første gang sommeren 2012. Dette var en af de bedste ferier til dato. Vi tog afsted med det formål at slappe af og se lidt på de attraktioner Hua Hin og omegn kunne byde på.
  Se hele rejsetippet
 • Kroatien, Italiens tvilling

  (Bedømt af 7 personer)
  28.06.11: Ingelise Sørensen
  Sommeren 2010 besluttede vi os for at nu skulle ferien gå til Kroatien og det var ikke nogen dårlig ide. For dem som kan lide Italien er det nu et ganske godt altenativ.
  Se hele rejsetippet
 • Etna på Sicilien

  (Bedømt af 9 personer)
  25.03.11: Ingelise Sørensen
  Vi var på Sicilien i sommeren 2008 og det var virkelig rejsen værd. At bruge en dag på at køre op og se vulkanen Etna var virkelig en oplevelse.
  Se hele rejsetippet
Over there - Fra New York til Miami
Rejsetips indsendt af:
Ingelise Sørensen
Støvring
29. sept. 2011

Over there - Fra New York til Miami

Så skulle det endelig være. I år valgte vi at turen skulle gå til USA og vi fandt en tur igennem FDM hvor vi skulle køre fra New York til Miami igennem 16 dage i lejet bil.
Husk at leje GSP eller Neverlost. Vi havde Neverlost, et system hvor man ganske enkelt ringer op til en central og giver den adresse man skal frem til og så bliver man guidet derhen via bilens radio.

Vi kom til New York i midten af juli i år lige i en hedebølge som der også blev talt meget om i tv derovre. Vi oplevede nogle dage at temperaturen sneg sig op på omkring 45 grader og så er det rart at mange af butikkerne i NY har aircon og man får hoteller med pool.
Husk også at besøge den store Toys R Us på Times Square, hvor der er et stort pariserhjul i midten af butikken.

Vil nu nok foretrække at rejsen næste gang bliver langt lidt tidligere eller senere på året, for en ting er sikkert, vi skal derover igen.

Vi rejste nedad via østkysten og havde ophold i bl.a. Washington som helt sikkert er et besøg værd. Byen er så ren og flot, der er masser af ting at opleve, vi valgte at tage en bustur rundt i byen for at få set mest muligt uden at skulle gå for meget pga. varmen og det kan godt anbefales. Hvis man køber billet til en af busserne, der er tre forskellige ruter og en tur på floden, kan man frit bruge billetterne til de andre ting samme dag. Vi gav 85 dollars ( to voksne og et barn) og kunne så bevæge os rundt i byen en hel dag. Desuden ligger der et kæmpe stort mall næsten lige ved siden af Pentagon som helt sikkert også er et besøg værd. Husk altid at tage i kælderetagen hvor der er et væld af steder man kan indtage frokosten.

Af andre byer vi besøgte og overnattede i kan bl.a. nævnes Roanoke og Hendersonville som vi blev enige om at det var pickuppernes hjemsted, da cirka hver anden bil var en pickup i det område.

Tæt på fordringstid
Tæt på fordringstid

Sydstaterne

Charleston, Savannnah og St. Augustine blev også besøgt og i sidstnævnte er der en alligatorpark med 23 forskellige arter, alle dem der findes i hele verden. Den er et besøg værd for der er noget at opleve, især for børn.

En god ide isydpå er at overveje meget om der skal være pool på hotellet, vi fik meget ud af en svalende dukkert flere gange i løbet af en dag.

Man kommer også i snak med forskellige mennesker ved en pool, bl.a. fordi de studser over hvad der er for et sprog vi snakker. Så får man lige en snak og nogle gange ved de faktisk ikke helt hvor Danmark ligger.
Andersine tager imod
Andersine tager imod

Disney World

En tur til Orlando og Disney World skal man også have med når man er i Staterne. Det havde været et af de store samtaleemner før, under og efter turen og det er helt sikkert en oplevelse værd.
Vi valgte at tage afsted allerede halv otte om morgenen for at komme derud i god tid. Vi boede 9 km derfra og det tog ikke lang tid at komme dertil, men der var allerede mange mennesker der og vi måtte lige prøve os lidt frem mht. billetterne da dem vi havde købt skulle ombyttes til rigtige billetter for at komme ind i parken, vi havde valgt Magic Kingdom for at se alle figurerne. Husk at starte med at købe en autografbog og en kuglepen lige efter indgangen, for der begynder de forskellige figurer at dukke op og give autografer og så kan man tage billeder af figurerne sammen med børn eller voksne, man kan også vælge at få et kort, hvor det er fotografer i parken der tager billeder gratis, som man så kan gå ind på nettet og købe eller man kan benytte sig af begge dele, hvilket vi gjorde for at få et billede af os alle sammen.
Skal lige fortælle at det ikke var specielt dyrt at spise derinde.
Vejen til South Beach
Vejen til South Beach

Miami

Til sidst endte vi i Miami hvor det var tid til badning efter mange dages køretur. Vi boede på Ocean Drive en gade hvor der er fest og ballade det meste af dagen og natten. Måske ikke lige den ideelle placering når an har mindre børn med, da vores hotel lå lige i partyzonen, men vi klarede os da igennem. Husk at passe rigtigt meget på solen, det er ikke sikkert man mærker det lige med det samme imens man er på stranden, men tro mig det kommer, hvis man ikke passer på. Vi var lige ved at blive skoldet. Vi skulle også lige omkring Miami Ink og se hvordan det så ud i virkeligheden. Ligesom på tv.
Miami Airport
Miami Airport

Husk

Husk at der er mange outlets med meget billigt tøj og sko. Pak kufferten med omtanke. Man spiser også utroligt billigt derovre og der er mad at købe stort set alle steder. På Highway'en er der ikke langt imellem foodstops, så man kan ikke nå et blive sulten.

Vi havde mange stop med en enkelt overnatning, næste gang vil vi nok blive lidt længere på de steder der er mest at se på, men en god måde at lære landet og menneskene at kende på, vi mødte meget få mennesker der ikke var søde og rare, hvilket også har gjort at vi vil afsted igen.

Transport
Road trips

Kommentarer til rejsetippet om New York

Pris

28/11 2013 Ingelise Sørensen
Vi gav lige omkring 34000,- for rejsen hos FDM Travel inkl. billeje, fly og hotel - turen hed Southern Songs. Så kom brændstof, mad, indkøb og diverse entreer oveni, men der er ikke så dyrt at være derovre.

Pris

21/11 2013 Christina
Det lyder til at have været en rigtighed tur. Jeg kunne godt tænke mig selv at komme afsted new York til Miami 2-3 uger . Hvor meget koster sådan en tur samler set med det hele ??

Svar til trafik

17/10 2012 Ingelise Sørensen
Trafikken er nem at finde rundt i og amerikanerne er hensynsfulde bilister. Nær New York og Miami var der dog tæt trafik og man skulle være vågen. Vi havde lejet bil med navigationssystemet Neverlost, et system der guider dig til din destination.

Trafik

16/10 2012 Mads
Tak for god info! Hvordan var trafikken på turen?

Tak

04/10 2011 Camilla Dandanell
Skal helt sikkert afsted.

Godt rejsetip

03/10 2011 Ole Sørensen
Vil pakke meget let. Rart med god info.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.