Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Rejsetips af samme forfatter

 • Turen langs vestkysten i Sydafrika

  (Bedømt af 7 personer)
  10.03.11: Mette Zülow
  Sydafrika er en absolut perle blandt rejsemål og er det sted min familie og jeg igen og igen vender tilbage til. Så hvis man er glad for et aktivt friluftsliv, god mad og vin samt en uovertruffen og varieret natur skal man se at komme af sted.
  Se hele rejsetippet
 • Sydafrika med børn

  Vinderrejsetip April 2009
  (Bedømt af 10 personer)
  15.02.09: Mette Zülow
  Hører i til dem der gerne vil rejse langt selvom i har mindre børn så er Sydafrika et land med mange gode muligheder. Sydafrikanere elsker børn og viser det gerne så det er kun en døråbner til hyggelige oplevelser
  Læs hele rejsetippet
På natur-tur ud fra New York
Rejsetips indsendt af:
Mette Zülow
Aalborg
24. april 2009

På natur-tur ud fra New York

Man kan godt trænge til lidt luftforandring, når man har valgt at tage på ferie i storbyen New York og her byder staten New York på fantastisk og helt uventet storslået natur i køreafstand fra byen.

Mange af os har efterhånden været på ferie i New York for kortere eller længere tid, men har du tid til lidt luftforandring næste gang, så prøv at leje en bil fra NYC og kør upstate New York, så kan man hurtigt bruge en week-end eller mere i et helt andet miljø. Kør f.eks. til området Adirondack Mountains, ca. 3-4 timers kørsel fra NYC. Et helt uventet storslået naturskønt område. Her er et utal af overnatningsmuligheder at vælge imellem i alle prisklasser. Find en overnatning tæt ved en af søerne,f.eks. i området ved Glenn Falls, hvilket er fantastisk smukt og idyllisk. Mange overnatningssteder er kombineret med køkken og grill område, så du selv kan lave maden. Dagen går med nogle af de mange friluftsaktiviteter her. Feks. er der i Boltons Landing lavet en helt genial og meget stor træ-klatrings/forhindrings bane, hvor man efter instruktion på egen hånd gennemgår baner i forskellig sværhedsgrader – de svære er hårde!!. Børn helt ned til 6-7 år kan være med her, men det er helt klart også et hit for voksne. Der er ingen tidsbegrænsning, så man kan være der hele dagen. En anden familieaktivitet er tube-rafting ned ad en af floderne, hvor man flyder med strømmen hele vejen. Her kan selv små børn være med, da der findes ruter, der ikke bliver rigtig vilde. Mega sjovt!! Der er naturligvis også masser af hiking ruter, cykle ruter og vandaktiviteter, da man befinder sig i et stort naturreservat.
Har man mod på at køre en omvej tilbage til NYC kan man køre til vinområdet omkring Syracuse, hvilket også er en fantastisk smuk tur, inden man når tilbage til storbyen.

Seværdigheder
Naturoplevelser
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.