Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Personlig guide i New York - ganske gratis !
Rejsetips indsendt af:
Per Tolstrup
Viborg
31. maj 2010

Personlig guide i New York - ganske gratis !

Kunne du tænke dig at opleve New York gennem en "indfødts" øjne, så ligger muligheden lige for.....

Det sluttede med kindkys og knus til børnene...

I maj 2010 var vi (2 voksne og 2 børn på 6 og 10) på vores første, og sikkert ikke sidste, besøg i New York. Som mange andre sikkert gør, så brugte vi lang tid inden rejsen, på at lave en slagplan for alt det vi gerne ville nå at se på de 4 dage vi havde i byen.

Men for at det hele ikke skulle gå op i "turistfælder" besluttede vi os for at kontakte "Big Apple Greeter" (find det via Google) og søge om en lokal guide. En "Big Apple Greeter" er en indfødt new yorker, som ganske gratis tager Jer med på en tur rundt i "hans/hendes" New York.

Guiden bestilles over nettet og man skal være lidt tålmodig, for først få dage inden vi skulle afsted fik vi svar fra dem. De havde fundet en guide til os !

På dagen mødtes vi med en 81 årig herre (jo; 81 !!) uden for vores hotel. Han havde gratis metro-billetter med til os og startede med at introducere os til subway-systemet i N.Y. Derefter gik vi i 4 timer rundt i SoHo og Greenwich Village, som iøvrigt er smukke og rolige bydele. Guiden vidste utroligt meget og vi fik så mange informationer, som vi aldrig selv ville have fundet frem til. Halvvejs gjorde vi stop på en café hvor han fremviste familiealbummet og fortalte en lille del af sin spændende livshistorie. Bl.a. også om sin tid i KZ-lejr.

Det var en kæmpe oplevelse - både som rundvisning og rent menneskeligt. Kan kun anbefales til alle som vil søge lidt væk fra de obligatoriske seværdigheder.

Er man tilfreds med rundvisningen kan man donere et beløb til organisationen når man kommer hjem....Men det er helt frivilligt.

Kommentarer til rejsetips om New York

spændende og anderledes ide

18/06 2010 anne mette
Jeg skal til NY med min 12 årige søn og to uger, så jeg vil forsøge om det kan lykkes os at få samme tilbud. Tak for den information Hilsen Anne Mette

Spændende tip

02/06 2010 Marie
Hej Perhvor er det et fantastisk tip. Det lyder som en helt unik og spændende måde at opleve New York på. Det tip vil jeg indprinte i min hukommelse til en dag, hvor jeg selv skal til New York. Tak for tippet. Hilsen Marie
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/personlig-guide-i-new-york-ganske-gratis-storbyferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.