Billedet er fra New York

Fakta

  • Lounge
  • Døgnåben reception
  • Gratis WiFi
    Gratis WiFi
  • Ikke ryger værelser
    Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Seton Hotel

Et fint tursitklassehotel, der for nyligt har gennemgået en renovering. Her bor du lige ved Grand Central Station og Chrysler Building.
Dette turistklassehotel i boutique.stil har i 2013 gennemgået en stor renovering og du får således meget for pengene her, da det samtidig også har en fantastisk beliggemhed på Manhatten, i Murray Hilll-kvarteret, bare 2 minutters gang fra grand Central Station og Chrysler Building. Du kan nærmest ikke bo mere centralt i New York - du har hele Midtown med seværdigheder som Times Square, Madison Square Garden og New york Plublic Library indenfor 2 km. Restauranter, diners og forretninger ligger i massevis i området omkring hotellet.

Seton Hotel tilbyder både værelser med og uden eget bad, men er efter istandsættelsen moderne og komfortabelt indrettet, alle med WiFi, mulighed for at lave kaffe og te, fladskærms-tv og iPod docking station. Alle værelse er ikke-ryger.

Seton Hotel er for dig, der gerne vil spare penge på dit hotelophold i New York, ved at vælge et værelse uden eget bad og toilet - men samtidig bo super centralt.Denne side er udskrevet d. 27. februar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.