Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Rejsetips af samme forfatter

 • St. Pauls kirke i New York

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 14 personer)
  17.07.12: Tina
  Hvis du har besøgt 9/11 Memorial – eller er på andet ærinde i Lower Manhattan omkring Ground Zero, Wall Street eller City Hall - vil jeg anbefale at du efterfølgende besøger St. Pauls kirken.
  Se hele rejsetippet
 • 9/11 Memorial i New York

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 12 personer)
  17.07.12: Tina
  Jeg tror at der er mange mennesker, der har det lidt som jeg med 9/11 Memorial - Det er sådan lidt mærkeligt, ubehageligt og måske er det nok fordi det stadig liiidt for tæt på… men det vil det nok være for mange af os rigtig længe endnu.
  Se hele rejsetippet
 • Vinlandet - og skønne Stellenbosch

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 8 personer)
  10.07.12: Tina
  Sydafrika er et af mine absolutte favorit rejseland, da det i mine øjne har… ganske simpelt – ALT!
  Se hele rejsetippet
Sex & The City Tour i New York
FDM travel - Community Manager
Tina Telefon: 70 11 60 11

Sex & The City Tour i New York

VILD med SATC – læs videre… Hvis ikke, så læs nogle af de andre gode tips til New York. Dette tips er primært tiltænkt kvinder, og særligt dem – der som undertegnede – er slemt begejstret for Sex & The City…
Magnolia Bakery
Magnolia Bakery

For selvfølgelig er der nogle der har fundet ud af, at der er flere kvinder – rigtig mange kvinder endda (og enkelte mænd, der nok snarere er med som tvang end lyst), der gerne vil betale penge for, og gladligt spenderer en dag på at følge i Carries, Mirandas, Charlotte og Samanthas fodspor.

Turen foregår rundt på Manhattan i bus, hvor der undervejs bliver vist små episoder fra serien og guiderne gør meget ud af at skabe en festlig, og måske lige liiidt for påtaget festlig stemning undervejs med små quizzer, citater og tjah, alt der kan relateres til SERIEN, bliver det så sandeligt. Tag det for hvad det er, og hop med på vognen, det bliver dagen helt klart sjovest af.
Aiden og Steves bar
Aiden og Steves bar

Man mødes foran det legendariske Plaza Hotel, der har været brugt i uttalige film, og naturligvis også i SATC. Det er der hvor Mr. Big bliver og Natascha(the idiot stick figure with no soul) holder deres forlovelsesfest, og hvor Carrie efterfølgende i bedste ”the way we were” stil, stryger ham over håret og siger” Your girl looks lovely, Hubbell…” med direkte reference til en scene mellem Barbra Streisand og Robert Redford i førnævnte film. En SATC scene hvor de fleste af os trofaste SATC seere sad med våde øjne… (Ja, som jeg startede med at skrive - sjovest for fans, ik´??!)

Undervejs bliver der blandt stoppet ved Magnolia Bakery, som virkelig lever godt på at Carrie i en scene, der nok varer 20 sekunder, tager en bid af en lækker Cupcake fra netop Magnolia Bakery og man kan bestille en Cosmopolitan på Aiden & Steves bar (der faktisk ikke ligger på Mulberry Street som i serien). Der er tid til at shoppe lidt – hvis man er til det – i Plesure Chest, hvor de 4 piger købte ”the Rabbit”, og så lægger man vejen forbi den trendy Restaurant, Buddakan, hvor Big og Carrie holder deres rehearsal dinner i SATC- the Movie.
Restaurant Buddakan
Restaurant Buddakan

Derudover ser man rigtig mange af de steder, butikker, cafeer, restauranter som der har været brugt i serien og filmen (jeg var på turen inden 2´eren fik premiere, den foregår jo næsten ikke i NYC, men ved ikke om der er blevet indlagt stop med refence til 2´eren…)og generelt bare set byen. New York betegnes af flere som seriens 5.hovedperson, hvilket jeg faktisk kan tilslutte mig, og det er her at turen også har sin berettigelse for ikke fans – man får set meget af Manhattan og det er jo altid et hit!

Indrømmet, det er helt klart sjovest hvis man har set serien og filmene, og som de fleste af mine veninder trofast har grinet af, grædt med og af pigerne, deres bommerter, branderter, forelskelser, affærer, sjove bemærkninger, deres betragtninger om mænd og livet, sukket over det fede tøj og den gode stil og drømt – blot for en stund –at leve livet med dem i The Big Apple.
Sex & The City Tour i New York

Man slutter meget belejligt ved HBO (producenten af serien) butik, så der kan shoppes lidt merchandise fra SATC og andre populære serier. Et par minutters gang herfra ligger New York Library, hvor Carrie og Big jo skulle være blevet gift i filmen, det er en smuk bygning, som bestemt er et besøg værd, ligesom Bryant Park lige bagved biblioteket er et skønt åndehul. Slut dagens tur af med at slappe af med en god bog og en kop kaffe her.

Kan virkelig anbefale turen til alle SATC fans – abso- f… - lutely!

Seværdigheder
Guidede ture
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Tina s profilside

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/st.-pauls-kirke-i-new-york.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.