Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Rejsetips af samme forfatter

Sightseeing bus Manhattan
Rejsetips indsendt af:
Lars
København
23. juli 2008

Sightseeing i New York

Den bedste måde at danne sig et hurtigt og godt overblik over New York - Manhattan er ved at tage en af Sightseeing busturene, som afgår nær Times Square.

Seværdigheder på stribe

Der er 2 forskellige selskaber "CitySights NY" og "Gray Line". Vi købte billetter til City Sights NY, men vil nok vælge Gray Line næste gang, da det virkede som om der var flere afgange. Guider var rigtig lokale og vi fik mange værdifulde informationer om byen.

Billetter købes i pakker eller som en 24 timers billet hvor det er muligt at stå af og på så meget man vil. Der er en "Downtown Tour" og en "Uptown Tour". Jeg vil anbefale at man starter med Downtown Tour (Broadway, Times Square, Chinatown, Wall Street og Ground Zero) og kombinerer den med båd ud til Statue of Liberty og Ellis Island. Uptown Tour viser en anden side af Manhattan med Central Park, Columbia University og Harlem. På Uptown Tour stoppede vi ved Central Park og brugte et par timer på Natural Museum of History.

Det er kun muligt at sidde oppe/udenfor i busserne, så husk Solcreme/Regnjakke samt et par dollar i drikkepenge til Guiden. Der er 2 forskellige selskaber "CitySights NY" og "Gray Line". Vi købte billetter til City Sights NY. Guider var rigtig lokale og vi fik mange værdifulde informationer om byen. Der er en "Downtown Tour" og en "Uptown Tour". Jeg vil anbefale at man starter med Downtown Tour (Broadway, Times Square, Chinatown, Wall Street og Ground Zero) og kombinerer den med båd ud til Statue of Liberty og Ellis Island. Uptown Tour viser en anden side af Manhattan med Columbia University og Harlem. På Uptown Tour
Manhattan Skyline fra Empire State Building
Manhattan Skyline fra Empire State Building

New York set fra toppen - om aftenen

Man kan IKKE være i New York uden at se Manhattan Skyline. Dette ses bedst om aftenen fra Empire State Building. Der er åbent fra 08am-02am. Vi var forbi kl. 10pm hvor der var mange mennesker, men ikke for meget kø. - og fantastisk udsigt og bygningen alene er også imponerende. VIGTIGT køb billetter på forhånd, enten online, ved sightseeing busser eller på turistkontor. Det er samme pris og du slipper for at stå 30 minutter i kø "bare" for at købe billetten.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/les-terres.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.