Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Sightseeing i New York
Rejsetips indsendt af:
Kirsten Nielsen
Brabrand
23. okt. 2009

Sightseeing i New York

Erfaring med køb hos ovennævnte firma af New York Freestyle, pris for voksen dollars 99, omfattende Uptown, Downtownog Brooklyn Loops og Night Tour + 3 attraktioner efter frit valg mellem et stort antal, så valuta for pengene men...

Hurtig overblik over New York men...

Vedr. Busserne: det er MEGET koldt at sidde i i åben bus på denne årstid(min rejse var medio oktober). Sætter man sig indenfor(nedenunder) ser man ikke særligt meget især hvis man ikke har en vinduesplads. Guiden fortæller vi kører forbi en katedral og man kan se nogle trapper!

Vedr. guiderne: er mere fokuseret på entertainment end information og en talte med svært forståelig dialekt. Det værste var Brooklyn turen, der kun bestod af vittigheder. Da ingen grinede(jeg forstod dem ikke) stoppede han bussen og beordrede os ud for at købe pizza og drink, formodentlig med det koncept at hvis tilstrækkeligt mange købte var der gratis mad til chauffør og guide. Det var nu ikke alle der stod ud og købte, jeg selv gjorde og det var en herlig pizza, men svær at balancere med i bussen og der gik ½ time med det.

Min generelle anbefaling vedr. disse hop on/ hop off ture er at det er en glimrende måde HURTIGT at få et overblik over byen, og der kører mange så man kan stå af rundt omkring og komme med en senere bus. I betragtning af at man kan vælge tre attraktioner, for mit vedkommende Frihedsgudinden og Ellis Island, Empire State Building og Muma tror jeg også prisen er fordelagtig. Men næste gang vil jeg forsøge mig med et andet firma hvis busser jeg så køre rundt. Jeg kan tilslutte mig andres oplevelse af at det er noget helt specielt at komme til New York.

Mange hilsener fra
Kirsten Nielsen
Brabrand

Transport
Guidede ture
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.