Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

En ortodoks jøde i New York City..
Rejsetips indsendt af:
Emily Kasnæs
Holstebro
8. juni 2009

Specielle oplevelser i New York

Mit rejsetips handler om New York. For et par år siden var jeg afsted med en hel flok mennesker og vi havde de fedeste oplevelser.

Godt humør og en god rejseven, så bliver rejsen speciel.

Selvfølgelig er der en masse gode shopping muligheder men byen har også så meget andet at byde på.. Vi var i Broklyn og se de ortodokse jøder, vi var i bronx i en gospil kirke, hvilket var meget rørende og vi var i washington og se alle de mange betydningsfulde ting, vi så en baseball kamp (meget amerikansk) og så spiste vi en masse amerikansk junk. Og så har vi jo det helt specielle China Town, det må man ikke misse.. Men mit tip/råd handler om, at alle rejsemål er fede, for graver man lidt dybere har alle steder noget helt specielt at byde på. Har man sit gode humør og sin bedste ven ved sin side, kan alle ferier blive noget helt specielt ;-)

Kommentarer til rejsetips om New York

overblik

02/07 2009 Helle Willadsen
Når du kommer til New York, så find dit hotel og gå så bare ud i byen. Snus og lyt til byen. Det er vidunderligt. Næste dag begynder du med en tur i Empire State. Op og kig ud over hele byen. Fornem hvor du er og hvor alle de ting du sikkert har hørt om,er. Og bagefter går du så til Circle Line. Tager båden rundt om hele Manhatten og så er du klar. Du har nu en rigtig god fornemmelse af områder, retning og beliggenhen. Rigtig god fornøjelse
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/barcelona/byen-der-har-det-hele-storbyferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.