Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Rejsetips indsendt af:
Lene Lauritzen
Odense
21. nov. 2010

Undgå at bliver rullet

Nyd storbyen og undgå at blive bestjålet. Der er mange bander og tyve, der holder et vågent øje med turister, eller mennesker der, ser lidt fortabte ud.

Pas på dig selv og besøg storbyen med omtanke

Tyve vil se sig om efter turister. Hvis du står i metroen i f.eks Washington DC, New York eller Paris, og et fremmed venligt og høfligt menneske sprørg dig om hjælp, så sig nej tak. specielt hvis du bliver spurgt om du har brug for hjælp til at købe din billet. Inden du ser dig om er dine penge væk. Undersøg i stedet for brochurer inden du skal afsted og orientér dig om hvordan du skal gøre og hvordan linjesystemet er, så du ved hvilken linje du skal med og i hvilken retning.

Se ud som om du har styr på det lige meget om du har det eller ej.
Hav altid sedler og mønter af forskellig værdi i din cowboybukseforlomme, som ikke er til at stjæle ud af, så du har det du skal bruge til en billet.

Kvinder anbefales at lade håndtasker live hjemme, så er der ingenting der forsvinder, og skal de med så lad være at have noget i, du ikke vil miste. pengepunge og tegnebøger bør blive hjemme. Kameraer har det bedst i en inderlomme er er lynet. hav det aldrig hængende om halsen, så skilter du med du er turist.

Shopping
Praktiske tips

Kommentarer til rejsetippet om New York

Anvendeligt tip

19/03 2013 Grete
Jeg synes bestemt, det er et godt tip. Selvfølgelig skal vi være påpasselige alle steder, men tippet om, at tjekke metro mv. hjemmefra, er et supertip, og det med at lyne lommerne :)

newyork

11/03 2013 dorthe andersen
jeg var i newyork først i dec. en uforglemmelig tur og vil gerne derover igen, der er intet negativt at sige, de var utrolig hjælpsomme og venlige . kort sagt følte os nærmes hjemme derovre

bob bob bob

14/01 2011 preben christensen
pjat og vrøvl.....New York har mindre kriminalitet end København ! Og ja de er mere hjælpsomme ! Du skal sgu passe mere på i København/Danmark.....selvfølgelig skal man tænke sig om, meeeeen SLAP DA AF
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/tyrol/hopfgarten/landhaus-andrea.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.