Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

USA - BILLIG, BILLIGERE, BILLIGST!!
Rejsetips indsendt af:
Line Johansen
Aarhus C
16. juni 2012

USA - BILLIG, BILLIGERE, BILLIGST!!

Jeg har været i USA to gange, en gang i N.Y og en gang i L.A, fælles for begge gange er at tiden fløj og at jeg ikke havde penge nok til at gøre alt det jeg gerne ville.
Det med tiden kan jeg desværre ikke løse, MEN MEN MEN det med pengene har jeg fundet en løsning på, LOVLIGT ;-) og det med tiden, bliver faktisk også løst en lille smule, for man slipper i visse tilfælde for at stå i helt så lange køer :-)
I DK har vi sider som groupon, sweetdeal osv. Til de der ikke kender konceptet, så er det hjemmesider der tilbyder oplevelser, produkter, weekendophold og en masse andet, ofte til 50% eller mere. Det slog mig at det måtte de også have i USA hvor de jo har ALT! Og jeps, de har sider som travelzoo.com (mest oplevelser), goldstar.com (meget entertainment) og yipit.com (som er lidt af det hele), tours4fun.com (nedslag i entre, men skal afhentes på kontor)
Jeg har brugt siderne til at finde oplevelser som jeg ved jeg gerne vil og fået rigtig gode ideer til ting jeg ikke lige havde overvejet at se, når jeg skal til Californien og Nevada om 14 dage, og har fundet whale watching tur i L.A., segway sightseeing tur i San Francisco, sightseeing tur i L.A, alt sammen til 50%, det har sparet mig på de tre ture for en udgift på $140, det er godt nok ikke gratis (det er nogen af oplevelserne næsten) men det er en besparelse der gør at vi nu har råd til at besøge både Disneyland og Universal studios. De to parker kan man forresten også få rabater til, hvis man gider afhente billetterne selv. Så kom i gang med google.com, det er din ven og moneymaker. HUSK at læse det med småt INDEN I køber, nogle af tilbudene er tidsbegrænset, bestemte dage eller tider på dagen.
God tur til alle de der er ligeså heldig som mig og skal overthere nu til sommer :-)

Kommentarer til rejsetippet om New York

spar penge

24/07 2012 Mette N
Hej Line og andre :-) der er også mange penge at spare og også tid , ved at bestille entre'er og for NY's vedkomne tourkort hjemmefra og skal I med Amtrack er det mega meget billiger at bestille hjemmefra og jo flere stop / ophold undervejs jo større besparelser......rejste rundt i 5 fantastiske uger i 2010 Go' tur hvor ville jeg dog gerne med i kufferten :-) ;-)

Andre rabat muligheder

23/07 2012 Helma
Det er også nemt at spare på madudgifterne. Mange supermarkeder har rabatkort. Hent et i deres customer service - det er gratis og du kan ofte se hvor meget du har sparet på din kassebon med det samme. Kan specielt anbefales, hvis du planlægger at lave mad selv, f.eks. ved leje af en RV.
P.S. Wal-Mart har ikke kundekort.

super god ide...

21/07 2012 Lise Nielsen
super god ide... tak for tippet

Ding ding ding

18/06 2012 Tanya
Godt tænkt! Og dumt ingen har tænkt på det før... jeg kunne da have sparet nogle penge. Nå pyt, jeg sparer fra min næste tur :-)
Rigtig god ferie og tak for tippet!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.