Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

USA - en oplevelse for livet
Rejsetips indsendt af:
Charlotte Hansen
København
4. juni 2009

USA - en oplevelse for livet

den fantastiske usa tur, starter hjemmefra... Vi startede måneder i forvejen for at planlægge lige præcis den tur vi ville have.. deriblandt en fantastisk tur på broadway og se "The Lion King" ..

En uforglemmelig rejse...

Så kom dagen endeligt hvor jeg skulle afsted til USA - en drømme tur- men nu med EX SVIGERMIKANIKKEN OG EX FYR- pyyy..

Flyve turen var lang, men dog ekstrem behagelig. Der var mad, drikke, sladderblade i læssevis, film og spil. Allerede der begyndte lykken at tilsmile mig, måske blev det alligevel en tur der var til at holde ud.

Da vi ankom til New york var vejret mere end blot fantastisk ;o) Der var godt nok hedebølge, men det kunne ikke tage pusten fra os, nu skulle der opleves.

Og i rigtig Newyorker stil... SUBWAY selvfølgelig. Man kan købe periode kort og det gjorde vi, en hel uge hvor man kan ræse New York rundt, se alle seværdigheder og shopping steder ikke mindst ;O)

Anden sidste dag stod det på "The lion king" På broadway, booket og betalt hjemme fra. det var det smukkeste jeg nogensinde havde set.. og efter denne fantastiske oplevelse drog vi ud i gaderne på en gå tur til hotellet, og der på gaden, var der en gruppe hiphoppere der lavede street show, min aften var så fuldendt at dette billede har fulgt mig siden i hukommelsen.

Den sidste dag inden afrejse til san francisco, stod den på max nydelse og afslapning i New yorks parker. Mest bemærkelses værdigt er Battery park ;O)

San francisco - here we comes

For mig var nydelsen af San Francisco dobbelt op af New york, den stemning, de mennesker... ja alt, det går rent i hjertet. en skam vi kun havde meget kort tid her inden turen gik ad High way one..
vi besøgte de mest fantastiske små samfund, og specielt husker jeg en tur i Biografen og se Madagascar, den var hylende morsom og hvad undrede os mest var at der faktisk var en biograf på denne lille hyggelige flække.

På turen havde vi ikke booket mange moteller, da de jo ligger med få kilometers afstand.
Meeen vi løb lige ind i nashcar ræs og det trækker folk til så derfor måtte vi lige køre nogle ekstra kilometer betale lidt ekstra for at få en god nats søvn... det var dog alligevel et super hyggeligt lille sted med udsigt ud over vandet, så det var pengene værd.

Seattle

Så ankom vi endelig.. efter en del køre syge.. tiden var nu inde til at finde vores midt town motelog få et dejligt karbad... for det er der jo overalt i USA. Ned i byen og få noget lækkert mad og så ud til spaceneedle og se hvad der gemte sig der. seattle var klar hyggeligt, men absolut ikke en favorit i mine øjne.

Og kun få dage efter ankomst gik turen til Danmark.

Er utrolig glad for vi bookede og betalte det meste via nettet, så man ikke skulle bekymre sig for meget på turen og de penge man skulle betale virkede ikke så uoverskuelige da de jo blev brugt af flere omgange.

-Men en Usa tur skal opleves, livet er for kort til at lade være.

Med teatre, national parker og alt andet der hører til. det koster penge, men er det hele værd!!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/adelaide/eventyrlig-rejse-til-sydaustralien.og-hvad-deraf-kan-foelge.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.