Billedet er fra New York

Fakta

  • Fitnesscrum
    Fitnesscrum
  • Concierge
  • Lounge
  • Mødelokaler

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

W New York - Downtown

Moderne og trendy - rigtig New Yorker stil
Vil du bo på et smart og moderne hotel, så er W New York Downtown det helt rigtige valg. Værelserne har alle store vinduer og er indrettet med hvidt og varme farver. Stilen på hele hotellet er trendy, og der er lagt vægt på design i indretningen over alt.

Du bor på det sydlige Manhattan, nær Financial District, New Yorks finansområde. Herfra er der ikke langt til Frihedsgudinden og Ellis Island, det første som de mange immigranter fra Europa mødte når de ankom. Fra store dele af W New York Downtown, er der udsigt over Ground Zero, New Yorks nyeste mindesmærke.

Resten af New York når du let og hurtigt med subway'en. Der er ikke langt til nærmeste undergrundsstation, Recort Street, og herfra ligger hele New York åben for dig.

Om aftenen bør du nyde en drink i The Living Room, hotellets moderne cocktaillounge, på 50.end etage. Fra alle vinduer samt fra den udendørs terrasse, er der en fantastisk udsigt over New York, her er det vel nok det nærmeste du kommer rigtig New York stil.

Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.